City Sightseeing Amsterdam beste Hop on-Hop off operator wereldwijd

Afgelopen week ontving in Kaapstad algemeen directeur Erik de Visser namens City Sightseeing Amsterdam de award voor beste operator wereldwijd in 2015. Amsterdam laat o.a. de wereldstad New York hiermee achter zich. Deze award is een onderscheiding die wordt toegekend aan de Hop on- Hop off bus service waar een constante klantvriendelijk hoog in het vaandel staat, rekening gehouden wordt met de feedback van de klanten en het tot stand komen van ontwikkelingen in de toekomst.

City Sightseeing is een fenomeen over de hele wereld en de bekende rode Hop on- Hop off bussen zijn onmiskenbaar voor vele steden. Heel bijzonder is het dus dat juist Amsterdam er vandoor gaat met deze prestigieuze award. Amsterdam is daarnaast ook de eerste en enigste stad ter wereld die naast de Hop on- Hop off bus, ook een Hop on - Hop off boot heeft, waarmee toeristen de Amsterdamse grachten kunnen ontdekken.

"Het is een grote eer deze award te mogen ontvangen. Met name de goede samenwerking tussen alle verschillende medewerkers die dit mogelijk maken zorgt voor een enorm trots gevoel. Jong, oud, ervaren of nog leergierig zijn elke dag bezig om de vele toeristen kennis te laten maken met Amsterdam. Dat dit nu met deze prijs erkent wordt is erg mooi en schept richting volgend seizoen weer een belofte die wij als City Sightseeing Amsterdamwaar moeten maken", aldus Manager City Sightseeing Amsterdam Jur vanden Heuvel.

Voor meer informatie/ foto’s kunt u contact opnemen met:
Tours and Tickets
Nicole de Klerk
Damrak 20
1012 LH Amsterdam
Tel: 06-15249906
E-mail: n.de.klerk@toursandtickets.nl

City Sightseeing Amsterdam

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234