InSCeHo, de eerste certificering voor de veiligheid van hotels in Afrika

LONDEN, December 15, 2015 /PRNewswire/ --Bedreigingen op wereldwijd niveau en de binnenlandse crisis hebben geleid tot een toenemend gevoel van onveiligheid bij Westerse hotelgasten in Afrika en het Midden-Oosten. De aanscherping van de wetgeving en de verdubbeling van de jurisprudentie met betrekking tot de verplichting van internationale bedrijven om zorg te dragen voor de veiligheid van hun zakenreizigers zorgen voor een beter reisbeleid. Gezien het ontbreken van een internationale veiligheidsnorm voor hotels, heeft Onyx ICS een onafhankelijke norm opgesteld en een certificeringsprogramma ontwikkeld overeenkomstig de aanbevelingen van de ISO 17067-norm.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151210/294983LOGO )

Twee essentiële doelstellingen - Aan de ene kant kunnen hotels aan de hand van het certificeringsprogramma laten zien dat ze de veiligheid van hun gasten hoog in het vaandel hebben en zich daarmee onderscheiden van de rest. Aan de andere kant kunnen reizigers en klanten (zakenreizigers, internationale bedrijven, toeristen, touroperators en reisbureaus) dankzij dit label een keuze maken uit een lijst met hotels met een effectieve en goede beveiliging.
Een norm en een inspectie - Het InSCeHo-certificeringsprogramma bestaat uit een norm, waarbij een reeks technische en organisatorische criteria zorgt voor een continu veilige omgeving. De norm plaatst de klant centraal en is tegelijkertijd afgestemd op de specifieke aspecten van zowel zakelijke als vrijetijdsaccommodatie. De naleving van de norm wordt gecontroleerd tijdens een inspectie van het hotel. Het label wordt elk jaar na een nieuwe inspectie verlengd.
Voor alle hotels - Het programma is bestemd voor alle soorten hotels: onafhankelijke hotels en hotelketens, zakelijk en vrijetijd, budget- en luxehotels, in Afrika en het Midden-Oosten.
Voor alle gasten van hotels - Het programma is bedoeld voor individuele reizigers en internationale bedrijven, een objectief en transparant hulpmiddel om hun veiligheid te beheren.
Onze ambitie is om overeenkomstig een strategie van progressieve ontwikkeling gericht op steden met een groot hotelaanbod, tegen het eind van 2018 de grens van 150 gecertificeerde hotels te bereiken.  
Het certificeringsprogramma staat op dit moment open voor hotels die hiervoor in aanmerking willen komen, professionals van reisorganisaties en internationale bedrijven die de norm willen integreren in hun procedures voor het selecteren van hotelpartners.
Initiatief van professionals - Het InSCeHo-certificeringsprogramma brengt de ervaring van ervaren professionals in de risicomanagement- en hotelbeveiligingsbranche samen, bovenop de vele jaren ervaring in Afrika.
Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.insceho.org of een mail sturen naar media@insceho.org.
Alexandre MASRAFF - Kantoor: +44-203-824-23-55


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20151210/294983LOGO


InSCeHo


CONTACT: Mobiel: : +255-764-064-715

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234