Opbouw grootste circustent Europa op Malieveld

Hij is meer dan tachtig meter lang en twaalf meter hoog. De tent van Groot Kerstcircus Den Haag is de grootste van Europa en wordt zaterdag 12 december opgebouwd op het Malieveld. Tientallen technici dragen zorg voor het omhoog hijsen van dit reizende gevaarte. Groot Kerstcircus Den Haag is van 19 december t/m 3 januari te zien op het Malieveld.

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de grootste Kerst/Wintercircussen in Europa. Jaarlijks worden overal ter wereld spraakmakende acts gescout die vervolgens twee weken lang exclusief schitteren op het Malieveld. De menselijke kanonskogel vormt het absolute hoogtepunt van de nieuwe voorstelling. Robin Valencia is één van de weinige vrouwen die deze welhaast legendarische stunt aandurft. In Amerika stonden menselijke kanonskogels decennia lang op het programma van vrijwel elk circus. Door de risico's die met deze act gepaard gaan is het genre zeldzaam geworden. De producenten van Groot Kerstcircus Den Haag zijn er dan ook trots op om Robin Valencia - eerder schitterde ze bij het Circusfestival van Monte Carlo - aan het Haagse publiek te kunnen presenteren. Naast deze act treden tientallen andere artiesten, clowns en dieren op. Er worden meer dan 30.000 bezoekers verwacht.

Over ons

Groot Kerstcircus Den Haag is een productie van Hillenaar Events. Dit bedrijf presenteert naast het Haagse circus tevens Wintercircus Amsterdam (RAI), Wintercircus Utrecht (Jaarbeurs) en Wintercircus Maastricht (MECC). Daarmee is de onderneming de grootste circusproducent van Nederland.

Hillenaar Circus Events B.V.

plaats:
DEN HAAG

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234