Nederlandse Buzzcapture in top 10 beste social media tools wereldwijd

Jaarlijks internationaal onderzoek naar 170 monitoringtools

AMSTERDAM, 10 december 2015 - Het Nederlandse Buzzcapture is opgenomen in de top-10 van een internationaal onderzoek naar de beste social media monitoringtool. Het Zwitserse Goldbach Interactive beoordeelt jaarlijks 170 tools op 7 criteria en Buzzcapture is voor de eerste keer opgenomen in de top-10.

Buzzcapture in top-10 monitoringtools
Twee jaar geleden behoorde Buzzcapture al tot de top-15 van het wereldwijde onderzoek van het Zwitserse Goldbach Interactive (GBI). Na een aantal verbeteringen in de usability en de dekking van de tool is Buzzcapture nieuw binnengekomen in de top-10. Het onderzoek is voor de vijfde maal gehouden. In het onderzoek zijn 170 tools vergeleken en belandden 23 tools op de shortlist. Vervolgens kreeg GBI presentaties en toegang tot de tools om de functionaliteiten in werking te zien.

Beoordeling op 7 criteria
GBI voert het onderzoek naar eigen zeggen uit "omdat het moeilijk is de juiste tool te kiezen uit het brede scala van monitoring oplossingen met verschillende sterkte en zwakke punten". GBI toetst de tools op zoekmogelijkheden, dekking per brontype, campagnemonitoring, engagement, CRM functionaliteiten, rapportage & alerts, prestaties & datavolume en bruikbaarheid. De volgende tabel geeft een indicatie van de sterkste instrumenten in elke categorie.
(zie infographic in bijlage)

Trots
Alex van Leeuwen is founder van Buzzcapture en trots op deze bijzondere notering. "Dit onderzoek gaat niet over één nacht ijs. Voor de notering hebben we diverse presentaties verzorgd en is de tool intensief getest op verschillende internationale projecten. Juist omdat GBI naast presentaties ook de tools daadwerkelijk heeft gebruikt ben ik zo trots op dit resultaat. Bovendien is GBI geen reseller die belang heeft bij een bepaalde notering, wat de onafhankelijkheid van het onderzoek ten goede komt. We gaan er natuurlijk alles aan doen om de top-10 notering volgend jaar te behouden."

https://www.goldbachinteractive.ch/insights/fachar...
/2013/06/buzzcapture-in-top-15-beste-social-media-tools/

Contact
Lees hier het volledige rapport van Goldbach Interactive: https://www.goldbachinteractive.ch/insights/fachar...
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Buzzcapture? Neem dan contact op met Davy Guijt via +31 (0)20 320 0377 of mail hem op davy@buzzcapture.com.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit bericht of specifieke data kunt u contact opnemen met:

Alex van Leeuwen
Email: alex@buzzcapture.com
Tel: 020 3200377

Buzzcapture

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234