Intercity Zakelijk gaat verder als Intercity Technology

Aanbieder van communicatieoplossingen Intercity Zakelijk gaat met ingang van 10 december 2015 verder als Intercity Technology. Met de naamswijziging laat het bedrijf zien dat zij groeit van aanbieder van mobiele, vaste en VoIP telefonie, naar een aanbieder van complete communicatietechnologie-oplossingen. De afgelopen twee jaar heeft Intercity Technology een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De naam dekte niet meer het totale dienstverleningspakket en sluit niet aan bij de ambitie voor de toekomst.

Intercity Technology onderscheidt zich als aanbieder van communicatieoplossingen door een persoonlijke aanpak, inzicht in klantenwensen en het leveren van de best mogelijke service. De strategische partners worden zorgvuldig gekozen, op basis van stabiliteit, kwaliteit en toegevoegde waarde voor de eindgebruiker; organisaties in het grootzakelijk en midden- en kleinbedrijf.

De nieuwe naam sluit aan bij de groei en de nieuwe missie; het verbeteren van bedrijfsresultaten door middel van communicatietechnologie. In 1986 is de onderneming gestart in Birmingham als aanbieder van mobiele telefonie voor de zakelijke markt, en sinds 1994 in Nederland actief met een zelfstandige vestiging in Hoofddorp. Naast mobiele telefonie is het dienstenpakket gegroeid met vaste en VoIP telefonie en daarmee is Intercity Technology een allround leverancier van communicatiediensten geworden. De ambitie voor verdere uitbreiding van het pakket is groot, om organisaties te kunnen blijven ondersteunen bij vragen op het gebied van de zich snel ontwikkelde communicatietechnologie. Deze ambitie sluit aan bij de groeistrategie van de Global Intercity Technology Group. Die richt zich op expansie van de activiteiten in Europa en Noord-Amerika en op uitbreiding van de dienstverlening door acquisities en samenwerkingsverbanden met toonaangevende partners. Zo is in april dit jaar de zakelijke Cloud specialist Gage Networks overgenomen en recent is de acquisitie van Imerja Ltd bekend gemaakt, de award-winnende specialist in IT managed services, infrastructuur en securityoplossingen.

Al langere tijd is er gewerkt aan het uitzetten van een nieuwe koers. Het afgelopen jaar is de onderneming in Nederland versterkt met nieuwe mensen die meebouwen aan de portfolio met innovatieve en kwalitatief hoogstaande oplossingen, om de klanten complete communicatietechnologie-oplossingen aan te kunnen bieden, die organisaties toekomstbestendig maken en bedrijfsresultaten verbeteren. Doel daarbij blijft de best mogelijke, persoonlijke service te bieden. Want Intercity Technology beseft dat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de geleverde communicatiediensten van belang zijn voor haar klanten.

De naamswijziging gaat in op 10 december 2015. Als onderdeel van de rebranding is een nieuwe website ontwikkeld, www.intercitytechnology.nl. De overige gegevens blijven ongewijzigd.

Over Intercity Technology
Intercity Technology is in 1986 opgericht in Birmingham als één van de eerste aanbieders van mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Sinds 1994 is de onderneming actief in Nederland met een zelfstandig kantoor in Hoofddorp. Het dienstverleningspakket is in de loop der jaren uitgebreid met vaste en VoIP telefonie en groeit verder naar complete communicatieoplossingen. De missie van de onderneming is het verbeteren van bedrijfsresultaten door middel van communicatietechnologie.

Als kleinere, gespecialiseerde speler op de markt, is persoonlijke serviceverlening, die aansluit bij de wensen en behoeften van de klanten, zeer belangrijk. 

Tot de klanten behoren onder meer Grand Hotel Huis ter Duin, GGD Gooi en Vechtstreek, FEBO, Koninklijke Jumbo, PartnerLogistics, Humanitas en Van der Valk Hotels.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Addy van der Linde, Director Marketing & Sales bij Intercity Technology, via 020-6553000 of 06-20094635, en via email op addy.vanderlinde@intercity.technology.

Intercity Technology is tevens bereikbaar via de website www.intercitytechnology.nl

Intercity Technology

plaats:
Hoofddorp

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234