Top 10 sprekers van 2015

Speakers Academy(r) presenteert de top 10 van de meest geboekte sprekers van 2015. De top 10 wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Speakers Academy(r) bekijkt naast de hoeveelheid boekingen tevens de frequentie en omvang van de bijdrages van haar sprekers aan onderwijsinstellingen en NGO's.

De meest geboekte spreker van het jaar 2015 is wederom astronaut en ambassadeur van de aarde, dr. André Kuipers. Met geweldige presentaties over duurzaamheid, toekomst, wetenschap en ruimtevaart heeft hij het privilege heel Nederland te mogen inspireren. Met zijn lezingen voor het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen (regelmatig via Techniekpact) en zijn succesvolle theatertournee (100+ voorstellingen) inspireert André een breed publiek over de wetenschap en de kwetsbaarheid van onze planeet.

De top 10 van Speakers Academy(r) geeft een goede weergave van de diverse onderwerpen die momenteel leven in de samenleving. Het constant zoeken naar verbeteringen, oplossingen en verklaringen voor complexe vraagstukken op het gebied van onderwijs, maatschappij, duurzaamheid en management.

Een groot gemis in de nieuwe top 10 is Nederlands bekendste poolreiziger ir. Marc Cornelissen die in april, samen met collega Philip de Roo tijdens hun poolexpeditie, op tragische wijze om het leven is gekomen.

De drie nieuwe binnenkomers dit jaar zijn dr. Mathijs Bouman, Richard van Hooijdonk en prof. dr. ir. Mathieu Weggeman. De Belgische pedagoog Pedro De Bruyckere maakt een opzienbarende stap naar de 4e positie.

Richard van Hooijdonk, tevens meest geboekte trendwatcher, adviseert en inspireert organisaties over toekomstige veranderingen. Dr. Mathijs Bouman, macro-econoom en journalist, zet op simpele wijze complexe economische vraagstukken uiteen. Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman, leiderschap specialist en hoogleraar organisatiekunde, spreekt over het geven van leiding aan professionals. De specialist op het gebied van onderwijs, Pedro De Bruyckere, vertelt over de gewenste opvoedingen en valkuilen van onze aanstaande generaties.

Top 10 meest geboekte sprekers van het jaar:
1. Dr. André Kuipers
2. Richard van Hooijdonk
3. Prof. dr. Bas Haring
4. Pedro De Bruyckere
5. Marc Lammers
6. Dr. Mathijs Bouman
7. Pieter de Rijk
8. Annemarie van Gaal
9. Prof. drs. Jeroen Smit
10. Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman

De top 10 van 2014 vindt u op www.speakersacademy.nl/2014top10
Meer informatie: www.speakersacademy.nl

Geplaatst in:

Speakers Academy

plaats:
Rotterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234