Holland Heineken House 2016 start kaartverkoop

Holland Heineken House opent online deuren voor kaartverkoop Rio 2016

Zoeterwoude/Papendal, 10 december 2015 - Vandaag start de kaartverkoop voor het Holland Heineken House 2016 in Rio de Janeiro. Het Holland Heineken House ligt in Ipanema, in het hart van Rio en is tijdens de Olympische Zomerspelen de ontmoetingsplaats voor TeamNL, familie en fans. Als eerbetoon aan de Nederlandse sporthelden ontvangen alle Nederlandse Olympisch medaillewinnaars een Legendary Ticket, een open toegangsbewijs voor het Holland Heineken House in Rio en de Olympic Experience in Den Haag.

Bram Westenbrink, marketing directeur HEINEKEN Nederland: "Vandaag start The Road to Rio voor veel Nederlandse fans, met het bemachtigen van een ticket voor het Holland Heineken House. Wij verwachten dagelijks zo'n 4.000 gasten in het Holland Heineken House te ontvangen en hopen de fans en de atleten een legendarische ervaring te bieden. In het Holland Heineken House staat deze editie Sport centraal. Het is dé plek waar het Oranjegevoel volledig tot uitbarsting komt, het gevoel waar wij tot ver buiten Nederland om bekend staan en om geroemd worden. Daar zijn we enorm trots op."

Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF: "Het is altijd weer een mooi moment als de kaartverkoop voor het Holland Heineken House start. Voor TeamNL, familie, vrienden en de vele Nederlandse fans zal Holland Heineken House Rio 2016 weer een belangrijke pleisterplaats zijn in het altijd hectische Rio. We hebben met elkaar opnieuw een prachtige locatie gevonden en ik kijk nu al uit naar het moment waarop we onze grote kampioenen daar gaan huldigen."

Tickets Holland Heineken House
Kaarten voor het Holland Heineken House zijn per direct te bestellen op http://www.hollandheinekenhouse.nl/kaarten Vanaf vandaag krijgen Nederlandse fans van TeamNL als eerste de mogelijkheid een kaartje te kopen.

Een ticket biedt toegang tot het huis met onder meer een zwembad en horecafaciliteiten. Overdag kunnen bezoekers hier actief sport beoefenen en met elkaar de wedstrijden kijken. 's Avonds worden de medaillewinnaars onder leiding van Humberto Tan gehuldigd en vinden er optredens plaats van diverse topartiesten.

Het Holland Heineken House is van 5 - 21 augustus 2016 geopend van 11:00 's ochtends tot 01:00 's avonds. Het toegangsbewijs geldt voor de gekozen datum waarmee de gast het huis (meerdere keren) op die dag kan bezoeken. Om het Holland Heineken House na 20.00 uur te bezoeken dient de gast 18 jaar of ouder te zijn. Overdag tot 20.00 uur mogen minderjarigen het Holland Heineken House ook bezoeken, mits ze worden begeleid door minimaal 1 volwassene van 21 jaar of ouder. Een kaartje voor het Holland Heineken House kost Euro15,-

Legendary Ticket voor sporthelden
Bram Westenbrink: "Het Holland Heineken House is bovenal de plek waar wij onze sporthelden eren. Zonder hen en hun uitzonderlijke prestaties zou het huis niet zijn wat het is. Met hun inzet en prestaties hebben zij velen geïnspireerd zelf te sporten en sport te vieren en te beleven. Om onze sporthelden te eren bieden Heineken en NOC*NSF alle 450 Nederlandse atleten die ooit op de Spelen een Olympisch medaille hebben gewonnen een Legendary Ticket. Met dit speciale ticket ontvangen zij een open toegangsbewijs voor het Holland Heineken House in Rio en het thuisblijf evenement de Olympic Experience in Den Haag."

Einde persbericht

Adres Clube Monte Libano - Holland Heineken House 2016
Av. Borges de Medeiros, 701 - Leblon, Rio de Janeiro - RJ, 22283-040, Brazilië

Volg het Holland Heineken House:
www.hollandheinekenhouse.nl
www.twitter.com/Heineken_House
www.facebook.com/hollandheinekenhouse
www.instagram.com/hollandheinekenhouse


https://www.youtube.com/user/HollandHeinekenHouse

Contact Holland Heineken House
Nienke Kooistra, senior communicatie adviseur HEINEKEN Nederland
@ nienke.kooistra@heineken.com
T. 06-10228907

Contact NOC*NSF
Sonya Schonewille
@ sonya.schonewille@nocnsf.nl
T. 06-30771901

HEINEKEN Nederland

plaats:
Zoeterwoude
website:
http://www.heineken.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234