Lancering beroepsniveauprofielen communicatie Logeion

Woensdag 16 december 2015
15:30-18:00 uur
Mindcenter, Marconiweg 8, 4131 PD, Vianen

Den Haag - Op 16 december is het zover: Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, lanceert de vernieuwde beroepsniveauprofielen: geactualiseerd, state-of-the-art en goed hanteerbaar. Graag nodigen wij je persoonlijk uit deze lancering bij te wonen!

Wat is het?
De beroepsniveauprofielen voor communicatie beschrijven het werkveld van de communicatieprofessional in een model met zes kerntaken en zes niveaus. Dit bnp-model is bedoeld om je als communicatieprofessional te helpen in je professionele ontwikkeling: waar sta je nu in het vak? En waar wil je naartoe groeien? Het digitale bnp-instrument leidt je in stappen door het model, zodat je je eigen profiel kunt opstellen. Om een completer beeld te krijgen, kun je ervoor kiezen om anderen een profiel voor jou te laten opstellen, bijvoorbeeld collega's, vakgenoten, opdrachtgevers of managers.

Doel bijeenkomst
Deze bijeenkomst is exclusief voor genodigden, om kennis te maken met de vernieuwde beroepsniveauprofielen: communicatieprofessionals, communicatiemanagers en -directeuren, communicatiebureaus, werving- en selectiebureaus en communicatieonderwijs (hbo, universitair en particulier onderwijs) en pers.

Programma
15.30 - 16.00 uur Inloop
16.00 - 16.20 uur Aftrap door Logeion-bestuurslid Genieke Hertoghs
16.20 - 17.20 uur Aanvang subsessies met demonstratie model en rondetafelgesprekken: Wat kun je ermee? Wat wil je ermee? Wat kan Logeion daarin betekenen?
17.20 - 17.30 uur Plenaire afsluiting
17.30 - 18.00 uur Borrel en netwerken

Aanmelden
Meld je aan via info@logeion.nl, liefst voor 9 december. Vermeld daarbij naam, organisatie en e-mailadres.

www.logeion.nl

Adres en route
Het adres van MindCenter is Marconiweg 8, 4131 PD, Vianen. Bekijk de routebeschrijving met de auto (http://www.mindcenter.nl/contact/routebeschrijving/) en de routebeschrijving met OV (http://www.mindcenter.nl/contact/bereikbaarheid-ov/).
Houd rekening met een mogelijke extra reistijd wanneer je met het OV reist (dit vanwege de busverbindingen).

Aanmelden via info@logeion.nl

Logeion

plaats:
Den Haag
website:
http://www.logeion.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234