Hondenencyclopedie komt dit weekend tot leven op Amsterdam Winner show

Hondenencyclopedie komt dit weekend tot leven op Amsterdam Winner show

Aankomend weekend vindt de 126ste editie van de Amsterdam Winner show plaats, het grootste hondenevenement van Nederland. In de Amsterdam RAI verzamelen zich gedurende drie dagen zo'n 7.000 honden met 20.000 baasjes en bezoekers. De deelnemers aan de tentoonstelling zijn afkomstig uit bijna 50 verschillende landen. Tijdens de tentoonstelling worden honden beoordeeld op hun raskenmerken, vitaliteit en ringgedrag. Het evenement biedt daarnaast een uitgebreid demonstratieprogramma en in het gezellige hondendorp kan men kennis maken met de vele hondenrassen, zich oriënteren op een bepaald ras en de leukste hondenproducten ontdekken. De bezoeker wandelt als het ware door een tot leven gekomen hondenencyclopedie: van Affenpinscher tot Zwitserse Witte Herdershond, ze zijn allemaal aanwezig.

De Amsterdam Winner show beleeft dit jaar enkele primeurs. Voor het eerste jaar is er een uitgebreid educatief programma gericht op iedere hondenliefhebber, waaraan zo'n vijftien hondendeskundigen hun medewerking verlenen zoals Judith Lissenberg, Digna Schoonenboom, Grietje Wagenaar en Monique du Bois. Ook zijn er mogelijkheden om met eigen hond deel te nemen aan workshops en wedstrijden. Het hondenevenement verwelkomt dit jaar een enorm aantal honden, naast de bezoek honden zijn er bijna 7.000 honden door hun baasje ingeschreven voor de keuring. De duizenden honden vertegenwoordigen 294 rassen, wat een record is in de geschiedenis van het 126 jaar oude hondenevenement.

De Amsterdam Winner show vindt plaats op 11, 12 en 13 december. Entreekaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en via de website, bezoekers profiteren van Euro 2,50 korting in de voorverkoop. Kijk voor meer informatie en het programma op www.winnershow.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rony Doedijns email rony@raadvanbeheer.nl of telefoon 0630598917, of via Maikel Koot 0630222986.

Voor persaccreditatie kunt u contact opnemen via info@winnershow.nl

Raad van Beheer Op Kynologisch Gebied in Nederland

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.raadvanbeheer.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234