Crowdynews breidt internationaal leiderschap uit op het gebied van sales en marketing

Joe Bransom, Julian Johns, en Allyson Barr treden toe om de groei te versnellenGRONINGEN, Nederland en BOSTON, 8 december 2015 /PRNewswire/ -- Crowdynews [http://www.crowdynews.com/], leverancier van het grootste sociale media curation platform, kondigde vandaag aan dat het haar managementteam in Europa en Noord-Amerika heeft uitgebreid. Joe Bransom komt erbij als VP voor Sales voor de Amerikaʹs, Julian Johns als VP voor Sales met Europa en de rest van de wereld als focus en Allyson Barr komt het team versterken als VP voor Marketing en zal zich bezighouden met alle mondiale marketinginspanningen.

"Bransom, Johns, en Barr brengen een schat aan ervaring mee in de marketing naar en het verkopen voor snelgroeiende, ambitieuze ondernemingen en we zijn verheugd dat zij leiding geven aan de commerciële inspanningen van Crowdynews," aldus Jeroen Zanen, medeoprichter en mede-CEO van Crowdynews. "Wij hebben er vertrouwen in dat hun leiderschap zal helpen om het bedrijf door haar volgende groeifase te krijgen."

Bransom bekleedde recentelijk leidinggevende functies op het gebied van sales bij ViewLift en het in Boston gevestigde RAMP. Johns was eerder VP EMEA bij Conversocial, een cloud-gebaseerde social customer service solution, en voorheen werkzaam bij LogMeIn. Barr bekleedde voorheen leidinggevende functies op het gebied van internationale marketing bij Boxever, de in Dublin gevestigde leverancier van zowel klantgegevens als een voorspellend marketingplatform, en bij RAMP en LogMeIn.

"Wij zijn erg blij met onze toetreding tot zo'n snelgroeiend bedrijf met een goed-gefundeerde basis voor succes, waaronder klanten zoals The Washington Times, Sport.es, Accuweather, en The Malaysian Insider," aldus Johns. "We kijken er naar uit onze collectieve marketing- en saleservaring hier in te zetten om het bedrijf te helpen haar agressieve en ambitieuze groeidoelen te behalen."

Bransom en Barr vertegenwoordigen de laatste toevoegingen aan de Noord-Amerikaanse operatie [http://www.crowdynews.com/wp-content/uploads/2014/02/Crowdynews-comes-to-the-United-States1.pdf] van het bedrijf, dat deze zomer is opgericht in Boston, Massachusetts, samen met het in dienst treden van Chief Operating Officer Michael Po.

Over Crowdynews Crowdynews is ʹs werelds grootste sociale media curation platform en levert sociale content aan de wereldwijde markt voor nieuwsmedia. Wij zijn de absolute one-stop shop voor automatiseren van het opnemen van real-time, relevante en veilige sociale content van Twitter, Facebook, Instagram, Vimeo, en meer naast redactionele content. Wij doen dit door het gebruik van kunstmatige intelligentie & natuurlijke taalverwerking en wij leveren een volledige set functionaliteiten die onze klanten in staat stelt om "het hele verhaal" te vertellen, waaronder foto's, video's en opinies die worden gedeeld op sociale media. Kijk voor meer informatie op www.crowdynews.com [http://www.crowdynews.com/] of volg ons op Twitter @Crowdynews.


Crowdynews


CONTACT: Allyson Barr, +1 617-599-2420, allyson@crowdynews.com


Web site: http://www.crowdynews.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234