"Praag is de beste bestemming in december"

Uit duizenden reviews op de website van Reisgraag.nl komt naar voren dat Praag de beste bestemming is om te bezoeken in december. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Londen, Parijs, Berlijn en Oberhausen.

Hoge cijfers voor Praag
Het hele jaar door is Praag een bestemming die hoge cijfers krijgt van de mensen die er op vakantie zijn geweest. Gemiddeld is dat een 8,3, maar de vakantiegangers die er in december zijn geweest waarderen de stad net even iets beter met een 8,5 voor de algemene indruk. Opvallend is dat Praag juist in deze laatste maand van het jaar enorm goed scoort op cultuur (9,0) en bezienswaardigheden (9,0). Ook voor uitgaan (8,2), restaurants (8,8), ligging (8,4) en gastvrijheid (7,7) worden hoge cijfers gegeven. Een van de reizigers zegt er het volgende over op Reisgraag.nl: "Wij waren er met de kerstdagen. Alles was dus versierd. Een gezellige kerstmarkt met allerlei lekkernij en mooie spulletjes. We hebben hele mooie bezienswaardigheden gezien zoals de wisseling van de wacht bij de Praagse Burcht en het astronomische uurwerk. Het is te veel om op te noemen. Het beste is om het in levende lijve te zien."

Top 5 beste bestemmingen in december
Vooral Europese hoofdsteden worden in december goed gewaardeerd. De Gouden Stad wordt gevolgd door Londen (8,4), Parijs (8,3) en Berlijn (7,9). De nummer 5 is de Duitse stad Oberhausen (7,7). Bijna allemaal steden die op niet al te grote afstand liggen van Nederland en bekend staan om de mooie versieringen en kerstsfeer in december.

Reviews op Reisgraag.nl
Op de reiswebsite Reisgraag.nl worden jaarlijks duizenden reviews geschreven over bestemmingen en reisorganisaties. Deze worden allemaal handmatig gekeurd door de onafhankelijke redactie. De goedgekeurde ervaringen zijn op de website na te lezen en vormen een bron van inspiratie voor toekomstige reizigers.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Thomas Lenting
thomas@reisgraag.nl
0486-412199 / 06-46218908

Reisgraag.nl

plaats:
Ravenstein

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234