Carbage run veilt startbewijs voor Stichting Opkikker

The Carbage run veilt i.s.m. Onlineveilingmeester.nl een startbewijs voor de Zomer Editie 2016 waarbij de volledige opbrengst wordt geschonken aan een goed doel: Stichting Opkikker.

The Carbage run
The Carbage run is een 5-daagse rally door Europa in een auto van max. 500 Euro. Opgericht in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot de grootste rally van Europa met 4 verschillende edities: Zomer, Winter, Brommer en een Deense editie, speciaal voor de Denen. De route is elk jaar anders en de Zomer Editie van 2016 gaat via Bosnië naar Kroatië.

Uitverkocht
De editie van dit jaar was in 58 seconden uitverkocht en er stonden ruim 2.000 mensen op de wachtlijst. Daarom is besloten om voor de Zomer Editie van 2016 een loting te houden om iedereen gelijke kansen te geven. Die is inmiddels achter de rug. Er is plek voor 500 auto's maar er hadden zich ruim 1.000 teams ingeschreven. Voor de mensen die buiten de boot zijn gevallen is er toch nog een kans, een veiling. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan een goed doel: Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker
Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden. Lichtpuntjes zijn in zo'n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Voor meer informatie kijk op www.opkikker.nl.

Veiling
De veiling zal worden verzorgd door Online Veilingmeester die in dit geval op het startbewijs geen opgeld in rekening zal brengen zodat de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Opkikker. Op vrijdag 4 december om 16.00 uur gaat de veiling open. De veiling sluit op dinsdag 15 december om 19.30 uur. De veiling is hier te vinden: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/#!/veilingen/1365

Geplaatst in:

The Carbage Run

plaats:
Emmen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234