RDW stelt vernieuwde voertuig-app gratis beschikbaar

Vanaf vandaag is de vernieuwde RDW voertuig-app gratis beschikbaar voor iPhone, Android en Windows Phone. Deze app is handig voor wie een voertuig gaat kopen en zich wil oriënteren. Via de app zijn relevante gegevens voor de aanschaf van een voertuig te bekijken.

Alert instellen
Ten opzichte van de bestaande app is de nieuwe aangevuld met extra gegevens en mogelijkheden. Zo kan je nu een alert instellen voor de APK-keuring en verlenging van het rijbewijs. Ook zijn de gegevens van de bekeken en favoriete voertuigen op te slaan. Alle voertuiggegevens komen rechtstreeks uit het basisregister Voertuigen.

Nieuw in de RDW voertuig-app
De vorige versie van de RDW voertuig-app bood al uitgebreide technische en voertuiggegevens. Naast dat de app nu gratis beschikbaar is, zijn er nog een aantal nieuwe mogelijkheden:
- het aantal geregistreerde eigenaren van een voertuig
- instellen van een APK-alert voor meerdere voertuigen
- meerdere voertuigen in een lijst met favorieten te zetten
- gemakkelijk wisselen van het ene naar het andere voertuigen
- aantal geregistreerde voertuigen van alle voertuigcategorieën op jaarbasis
- historie van het voertuig in de vorm van een timeline met relevante data zoals eerste toelating, eerste tenaamstelling, alle overschrijvingen en APK-vervaldatum.

De RDW voertuig-app is verkrijgbaar in de iPhone Appstore, Google Play Store en Windows Store.

Geplaatst in:

RDW

plaats:
Zoetermeer
website:
http://www.rdw.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234