Aldi gaat lp’s verkopen

Naarden,7 december 2015

Als eerste supermarktketen in Nederland zal de discounter Aldi, bekend om zijn lage prijzen en aantrekkelijke kwaliteitsproducten, langspeelplaten in de decembermaand gaan aanbieden.

Waar het jarenlang toch vooral een nichemarkt betrof, wint de lp razendsnel aan populariteit. Steeds meer muziekliefhebbers ontdekken de extra muziekdimensie van de lp. Veel platenlabels hebben de afgelopen jaren hun catalogussen dan ook heruitgebracht op de zwarte schijf.

Vanaf 12 december a.s. verkoopt Aldi de 'musthave classics' en de nieuwste releases op vinyl in hun 520 Nederlandse winkels. Denk hierbij aan legendarische albums van grote bands en artiesten zoals The Beatles, Direstraits, Johnny Cash, Nirvana, Queen, Rolling Stones en Bob Marley. Maar ook het nieuwste album van U2 Songs en Innocence en Lioness van Amy Whinehouse zal in het schap te vinden zijn.

Aldi (een afkorting van Albrecht Discount) is een van oorsprong Duits supermarktbedrijf dat in 1946 in Mülheim an der Ruhr in Noord-Rijnland-Westfalen door de broers Karl en Theo Albrecht is opgericht. Aldi heeft zich sinds de oprichting uitgebreid naar het buitenland en heeft momenteel vestigingen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, de VS, Ierland, Slovenië, Griekenland, Hongarije, Australië en het Verenigd Koninkrijk. De supermarktketen heeft wereldwijd ruim 7600 filialen.

Strengholt United Media

plaats:
Naarden

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234