Bruynzeel Keukens speelt in op de vintage trend

Bruynzeel Keukens speelt in op de vintage trend
En gaat op zoek naar een slagzin van toen

Vintage is in. Dat merkt Bruynzeel Keukens ook. De eerste Bruynzeel keuken uit 1937 lijkt aan een opmars bezig. Bruynzeel Keukens wordt steeds vaker benaderd door liefhebbers van deze eerste keuken. Mensen zijn op zoek naar de onderdelen van toen en het verhaal erachter. Bruynzeel Keukens speelt in op deze belangstelling voor vintage en gaat op zoek naar 'een slagzin van toen voor een keuken van nu'.

De eerste Bruynzeel keuken
De eerste Bruynzeel keuken (1937) ontworpen door Piet Zwart bestond uit gestandaardiseerde elementen die machinaal vervaardigd werden en op verschillende manieren geplaatst konden worden.
Piet Zwart integreerde de koelkast en het fornuis, zodat onhandige kieren verdwenen. De keuken zat vol met praktische vondsten die het huishouden veel makkelijker maakten. Een praktische, betaalbare, mooie keuken en daardoor direct heel populair.

De herintroductie van de eerste Bruynzeel keuken
In 1997 heeft Bruynzeel Keukens het ontwerp van Piet Zwart uit 1937 voorzien van de gemakken van nu. Blumotion-ladesystemen en moderne inbouwapparatuur, maar met behoud van het oorspronkelijke ontwerp. Inclusief het glaskoord rond de sponning van de deurtjes en het houten pannenrek.

Een slagzin van toen voor een keuken van nu
Van 7 december t/m 3 januari gaat Bruynzeel Keukens online op zoek naar de slagzin van toen voor de Piet Zwart keuken van nu. De keuken werd in de jaren '30 aangeprezen met 'de hartewens van elke huisvrouw'. Op bruynzeelkeukens.nl/eenslagzinvantoen kunnen, ter inspiratie, oude reclames bekeken worden. Deelnemers aan deze (vintage) slagzinnenwedstrijd kunnen hier een reclameposter uitkiezen en voorzien van een zelf bedachte slagzin van toen. En uiteraard, heel modern, delen via Facebook en Twitter.

Over Bruynzeel Keukens
Al vanaf de eerste Bruynzeel keuken in 1937 ontwerpen en maken we keukens die functioneel èn betaalbaar èn mooi zijn. Inmiddels is Bruynzeel Keukens één van de grootste aanbieders van keukens voor particulieren en bedrijven. De eerste winkel werd in 1967 geopend en momenteel zijn er 46 winkels in Nederland en België. Bruynzeel Keukens heeft een eigen fabriek in Bergen op Zoom: DKG De Keukenfabriek.

Wij bieden onze klanten hét antwoord op hun keukenvraagstuk met de keuken die werkt. Want de keuken is op de eerste plaats een werkruimte. Dag in, dag uit. Daar zorgt Bruynzeel Keukens voor.
bruynzeelkeukens.nl
bruynzeelkeukens.nl/eenslagzinvantoen

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Helen van Trierum, Directeur Branding & Marketing Bruynzeel Keukens: 06-22 42 89 25 hvtrierum@bruynzeelkeukens.nl

Bruynzeel Keukens

plaats:
Bergen op Zoom
website:
http://www.bruynzeelkeukens.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234