Gamebedrijven veroveren steeds meer plekken in de Deloitte Fast500

Eindhoven, 4 december 2015 - De Deloitte Technology Fast 500 ranking bestaat dit jaar voor een groot deel uit bedrijven uit de games industrie. 17 van de 500 snelst groeiende technologie ondernemingen binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vallen in deze sector. De lijst van Deloitte is vandaag bekend gemaakt.

Online PrePaid Services, die sinds 2009 digitale game gift cards aan particulieren binnen heel Europa verkoopt, is met een omzetgroei van 665% het enige Nederlandse bedrijf uit de games sector op deze lijst. De meeste ondernemingen komen uit Zweden.

Dit jaar begeven 17 van de 500 winnaars zich in de gaming sector en hebben een omzetgroei tussen de 221% en 1290% meegemaakt. De bedrijven ontwikkelen games, bouwen applicaties hiervoor of verkopen videospellen op een innoverende manier.

Dit jaarlijkse award programma vindt plaats na alle nationale Fast50 verkiezingen. Deloitte bekroont hiermee bedrijven binnen de EMEA regio als snelst groeiende ondernemingen aan de hand van de omzetgroei van afgelopen jaren.

Over Online PrePaid Services
Online PrePaid Services is de b-to-c marktleider Benelux van digitale gift cards in 12 verschillende Europese landen. Sinds 2009 heeft het groeiende e-commerce bedrijf een stabiele positie in de digitale entertainment business, met een sterke focus op de games industrie. Het bedrijf is al meer dan 6 jaar gevestigd in Eindhoven en kent momenteel meer dan 1 miljoen klanten. Voor meer informatie verwijzen we door naar de corporate site www.onlineprepaidservices.com.

Over de Deloitte Technology Fast 500(tm)
De Deloitte Technology Fast 500 is het vooraanstaande technologie awards programma binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), en geniet momenteel haar 15e editie.
Technology Fast 500 bedrijven - zowel groot als klein, in de openbare of particuliere sector - behoren tot verschillende industrie sectoren en zijn dankzij technologische innovaties, goed ondernemerschap en snelle groei leiders in hardware, software, communicatie, media, biowetenschappen en groene technologie. Deze bedrijven hebben sterke invloed op hoe business vandaag de dag verandert.

De complete Fast 500 lijst is hier te bekijken: http://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/global/Documents/Technology-Media-Telecommunications/gx-deloitte-tmt-emea-fast500-2015-rankings.pdf

Online Prepaid Services

plaats:
Eindhoven

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234