Regardz breidt klantenservice uit met WhatsApp

Amersfoort, 3 december 2015

Steeds meer mensen gebruiken WhatsApp als communicatiekanaal naar bedrijven. Het is gemakkelijk, rechtstreeks en laagdrempelig. Daarom breidt Regardz, aanbieder van vergader- en congreslocaties door heel Nederland, haar klantenservice uit met WhatsApp. Klanten die vragen hebben over een locatie, een reservering of iets anders, kunnen door middel van WhatsApp direct contact opnemen met de organisatie.


"We willen het aardigste bedrijf van Nederland zijn. Daar hoort een goede klantenservice bij. We vinden het belangrijk om op een laagdrempelige manier in contact te zijn met onze klanten en gasten.
En dit is juist een van de voordelen van WhatsApp. Als iemand nu dus een vraag, opmerking of klacht heeft, kan dit heel eenvoudig direct via WhatsApp doorgegeven worden. En een leuke bijkomstigheid is dat we de eerste in de branche zijn die dit aanbieden", aldus Luc van Bussel, CEO van Regardz Hospitality Group.

Proactief Customer Service team
Ook heeft Regardz een afdeling Customer Service samengesteld, waarin een vijftiental service- en locatiespecialisten werkzaam zijn die de locaties door en door kennen en alles kunnen regelen, doordat ze zich volledig op de oplossing van de klant richten. Door de nieuwe samenstelling van dit team, inclusief de uitbreiding van de services, kan Regardz de klant zo professioneel en snel mogelijk van dienst zijn.

Regardz is hiermee op verschillende manieren te bereiken: via de website, social media, een gratis servicenummer, een chatservice en nu dus ook via WhatsApp op nummer 06 - 52 52 74 88.


Over Regardz.nl
Regardz.nl is de ontmoetingsplek waar bedrijven en organisaties altijd een oplossing vinden voor een bijeenkomst op maat. Samen met onze klanten creëren we onvergetelijke bijeenkomsten in bijzondere locaties en organiseren wij alles van A tot Z. Regardz brengt mensen samen die elkaar willen ontmoeten, om kennis te delen of successen te vieren. Regardz maakt het verschil met hoogstpersoonlijke service en gelooft in de kracht van ieder detail. Kijk voor meer informatie op www.regardz.nl, bel 0800 - 250 60 60 of app naar 06 - 52 52 74 88.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Luc van Bussel via luc.vanbussel@regardz.nl of + 31 6 45 00 24 68

Regardz Hospitality Group BV
Barchman Wuytierslaan 2 - 3818 LH Amersfoort - www.regardz.nl
Regardz is tevens te volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn

Regardz Hospitality Group BV

plaats:
Amersfoort
website:
http://www.regardz.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234