Jukebox herleeft met nieuwe BarTune app

Met de jukebox app van BarTune keert een moderne variant van de ouderwetse jukebox terug in de Nederlandse horeca. Met de app kunnen klanten via hun smartphone hun favoriete nummer aanvragen. Uitbaters en gastheren geven hun publiek zo de mogelijkheid om zelf te bepalen welke muziek er in een kroeg, kantine of op een feest gedraaid wordt.

In horecagelegenheden en op feesten waar BarTune wordt aangeboden kunnen bezoekers via de app grasduinen in de muziekbestanden van de zaak en een liedje aanvragen. Dat komt dan automatisch op de playlist te staan. Zo creëren ondernemers hun eigen online jukebox. Er kan gestemd worden op de aangevraagde liedjes en de tracks met de meeste stemmen worden als eerste afgespeeld.

De jukebox app draait al in vijftien tot twintig horecazaken en is daar een enorm succes. ,,Cafés waar bezoekers zelf kunnen kiezen welke muziek er gedraaid wordt trekken meer publiek. Kroegeigenaren die de app gebruiken zeggen ook dat er geen klant de deur uit gaat voordat zijn of haar favoriete nummer is gedraaid," zegt Marc van Ballegooijen van BarTune.
Hij benadrukt dat BarTune geen muziek levert. De app is te koppelen aan streamingdiensten als Spotify, aan een muzieksysteem van PlayMusic of met wat aanpassingen aan het eigen muzieksysteem van de zaak.

BarTune is bedoeld als een extra service aan gasten. ,,We mikken op alle kroegen, cafés en andere plekken waar muziek belangrijk is en waar gastheren hun klanten een jukebox willen aanbieden. Zo krijgen ze de kans om op hun favoriete plek hun eigen muziek aan te vragen," aldus Van Ballegooijen.
Professionele aanbieders van muziek in met name horeca kunnen een abonnement nemen. Voor particulier gebruik zoals op feestjes is de dienst gratis. Wie de app downloadt kan zien welke horecazaken de jukebox aanbieden.

BarTune is sinds begin 2013 bezig met de ontwikkeling en vervolmaking van de jukebox app en de online jukebox. De app is beschikbaar voor iPhone, Android- en Windows smartphones.
Het aanbieden van de jukebox kan via Apple PC's en -tablets en Windows PC's en -tablets. De gratis jukebox is ook in te stellen op Android smartphones en iPhones.

Nadat BarTune in Nederland is gelanceerd, zal de app ook in het buitenland op de markt gebracht worden.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc van Ballegooijen van BarTune BV, Mob: 06-51403787, e-mail: marc@bartune.nl. Zie ook: www.bartune.com

BarTune B.V.

plaats:
Amersfoort
e-mail:
info@bartune.com
website:
http://www.bartune.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234