Domeinnaam zwartepiet.nl geveild voor 2.700 euro

Zowel voor- als tegenstanders zwarte piet vissen achter het net

Vanavond is bij online veilinghuis Catawiki de domeinnaam zwartepiet.nl geveild voor 2.700 euro. Het was voor het eerst dat deze domeinnaam werd geveild en er was veel belangstelling. ''De hele week werd er al druk geboden, maar vooral vandaag, aan het einde van de veiling, werd er flink tegenelkaar opgeboden'', aldus het veilinghuis. Gedurende de veiling lieten zowel voor- als tegenstanders van zwarte piet weten geïnteresseerd te zijn in deze premium domeinnaam. Met deze domeinnaam is de kans namelijk groot dat je website bovenaan staat als je in Google zoekt op 'zwarte piet'. Hierdoor trekt de website automatisch veel bezoekers en kun je dus veel mensen informeren over je standpunten.

Winnaar
Heel lang leek het er op dat de voorstanders er met de domeinnaam vandoor zouden gaan, maar uiteindelijk trok toch een ondernemer uit Zuid-Holland aan het langste eind. ''De domeinnaam zwartepiet.nl biedt natuurlijk ook allerlei commerciële mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het verkopen van speelgoed via een webshop. Hopelijk gaat de nieuwe eigenaar er een mooie website van maken die past bij het kinderfeest'', aldus veilingmeester Romano Jennekens, domeinnamenexpert bij Catawiki.

Het resultaat van de veiling is terug te zien via www.catawiki.nl/zwartepiet

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
tel: +31 (0)6-55847934

Over Catawiki
Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een community voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 70 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een hoogwaardig en gevarieerd aanbod. Het speciale betalingssysteem van Catawiki zorgt voor een veilige en makkelijke manier van betalen.

http://www.catawiki.nl

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234