Sentry PM van ClearStructure Financial Technology wint de prijs voor het beste portfoliobeheersysteem

DANBURY, Connecticut, 1 december 2015 /PRNewswire/ -- ClearStructure Financial Technology heeft vandaag aangekondigd dat het de prijs voor het beste portfoliobeheersysteem heeft gewonnen van de Alternative Credit Intelligence Awards, een onderdeel van HFMWeek. De uitreiking vindt plaats op 24 november 2015 in de Artillery Garden van het HAC in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie over de oplossingen van ClearStructure voor portfoliobeheer naar: http://clearstructure.com/solutions/ [http://clearstructure.com/solutions/].

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO]

De prijs voor beste portfoliobeheer is in het leven geroepen om providers van oplossingen voor portfoliobeheer te belonen van wie het product in de afgelopen 12 maanden consequent is gegroeid en die zich hebben ingezet om hun klanten zo goed mogelijk te helpen. Succes blijkt uit een groeiend klantenbestand en een toenemende omzet, evenals aantoonbare innovatie en het vermogen om nieuwe oplossingen voor de toekomst te leveren.

In 2005 is het portfoliobeheersysteem van ClearStructure, dat Sentry PM heet, ontwikkeld op basis van het idee dat de oplossing cloudgebaseerd moest zijn en moest kunnen worden aangepast aan veranderende marktomstandigheden. Verder waren we op zoek naar een product dat niet alleen fungeerde als alomvattend platform, maar dat ook betaalbaar was. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van ClearStructure en volg: https://twitter.com/ClrStructure [https://twitter.com/ClrStructure].

"Het is een lang traject geweest om Sentry PM opnieuw te lanceren als een webgebaseerd systeem. We hebben hard gewerkt om van Sentry PM een ongeëvenaarde oplossing te maken voor alle beleggers. We zijn dankbaar voor deze erkenning. Ik ben trots op de duurzame inspanningen van onze teamleden," aldus Scott Turley, de CEO van ClearStructure. Hij voegde hieraan toe: "We blijven investeren voor onze klanten, zodat ze effectiever kunnen concurreren en hun omzet kunnen laten groeien."

Sentry PM is een front-to-back-systeem voor meerdere assetsoorten. Het volgt de volledige levenscyclus voor alle typen investeringen: van idee tot verhandeling, betaling en administratie. Vandaag vertrouwen de belangrijkste financiële instellingen ter wereld op Sentry PM. Bezoek de LinkedIn-pagina van ClearStructure op https://www.linkedin.com/company/clearstructure-financial-technology [https://www.linkedin.com/company/clearstructure-financial-technology] voor de allerlaatste aankondigen en bedrijfsinformatie.

Contact: Monica Pepe +1 203-205-2701 monica.pepe@clearstructure.com [mailto:monica.pepe@clearstructure.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO


ClearStructure Financial Technology


Web site: http://www.clearstructure.com/solutions/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234