ExaGrid en Zerto Partner gaan klanten uitrusten met replicatie- en back-upfunctionaliteit voor verbeterde snelheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit in IT Datacentra

Aanvullende oplossingen voor continue datareplicatie en deduplicatie van langdurige opslag zorgen voor een complete strategie voor databeschermingWESTBOROUGH, Massachusetts, 1 december 2015 /PRNewswire/ -- ExaGrid(®) [http://www.exagrid.com/], een toonaangevende leverancier van disk-gebaseerde back-upopslag met data-deduplicatie, kondigde vandaag aan dat het een partnerschap is aangegaan met Zerto [http://www.zerto.com/], waarbij het de toon zet voor bescherming, herstel en migratie van data in cloud en gevirtualiseerde datacentra, voor het leveren van aanvullende oplossingen - continue databescherming samen met langdurige archivering - waarbij de prestaties en kostenefficiëntie van IT-datacentra sterk worden verbeterd. Klanten die gebruik maken van zowel ExaGrid als Zerto hebben een kosteneffectieve, offsite, disk-gebaseerde opslagoplossing, waarbij gebruik wordt gemaakt van deduplicatie van data voor langdurige opslag van offsite VMs voor bedrijfscontinuïteit en noodvoorzieningen (Business Continuity/Disaster Recovery - BC/DR) met een kleine opslag-voetafdruk. Organisaties kunnen al hun productie-werkbelasting beschermen, snellere hersteltijden bereiken, en zelfs hun kosten voor langdurige opslag terugbrengen.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

Zerto zorgt voor hoogwaardige BC/DR van missiekritische werkbelastingen van de primaire site naar een uitwijklocatie, naast doorlopende replicaties. De back-ups van Zerto kunnen vervolgens gerepliceerd worden naar, en beschermd worden door, een ExaGrid-systeem, met gebruikmaking van deduplicatie van data voor kosteneffectieve opslag en langdurige retentie van BC/DR VMs, met een eenvoudige opstart en beheer. Met de unieke architectuur van ExaGrid wordt de meest recente Zerto-back-up van Tier One VMs in een Virtual Protection Group (VPG) eerst opgeslagen in een ExaGrid Landing Zone in het oorspronkelijke formaat, voor snelle Zerto VM herstel en boots. Retentiekopieën voor de lange termijn van deze offside back-ups worden vervolgens opgeslagen in de ExaGrid opslagplaats als gededupliceerde data, hetgeen resulteert in een verminderde opslagvoetafdruk waarmee voldaan kan worden aan uitgebreid retentiebeleid tegen sterk verminderde opslagkosten. De combinatie van de Offsite Back-up van Zerto en de Landing Zone van ExaGrid plus opslagplaats zorgt voor een hoogwaardige uitgebreide bescherming van missiekritische VM-data.

"De waarde die Zerto levert heeft zich altijd geconcentreerd op het maken van BC/DR tot een naadloze, reactieve en betrouwbare strategie, en ons partnerschap met ExaGrid zorgt voor een uitbreiding van de voordelen van onze offsite back-upoplossing voor organisaties die snelle en kosteneffectieve databescherming nodig hebben", zei Paul Zeiter, President van Zerto. "De combinatie van continue datereplicatie- en deduplicatie-technologieën geven eindgebruikers de flexibiliteit om hun data op de lange termijn beter te beheren en beschermen."

"Het samenwerkingsverband tussen Zerto en ExaGrid is zeer symbiotisch", zei Bill Andrews, CEO en President van ExaGrid. "Wij zijn blij dat we de diskgebaseerde back-upopslag van ExaGrid kunnen aanbieden met de live noodvoorziening van missiekritische VMs. De unieke Landing Zone van ExaGrid zorgt ervoor dat missiekritische VMs en VM-data zeer snel hersteld kunnen worden, omdat de data direct beschikbaar is in de volledige niet-gededupliceerde vorm - en dit betekent dat deze niet gerehydrateerd of opnieuw in elkaar gezet hoeft te worden vóór de hersteloperatie. Daarnaast kunnen de offsite back-ups van Zerto kosteneffectief voor langdurige bewaring worden opgeslagen met de data deduplicatie van ExaGrid. Zo zijn de snelst mogelijke hersteloperaties mogelijk in noodgevallen, samen met de mogelijkheid om oudere versies terug te rollen. De klant ziet meestal in dat hij of zij retentie kan uitbreiden omdat alleen gededupliceerde data in de opslagplaats is opgenomen, waardoor een minimale voetafdruk ontstaat, hetgeen resulteert in optimale opslagcapaciteit - en een optimale investering."

Naast de opslag van Zerto-back-ups kan ExaGrid achter de nachtelijkse back-upapplicatie op de hoofdlocatie worden geplaatst en zorgen voor bescherming van alle back-ups - virtueel en fysiek. ExaGrid kan de dagelijks gewijzigde data naar het offsite-systeem repliceren voor een tweede offsite kopie van 'all data' offsite beveiliging bij noodgevallen. Het grootste systeem van ExaGrid heeft een opnamesnelheid die twee tot drie sneller is en een herstelsnelheid die vijf tot tien keer zo groot is als de meest naaste concurrent. De unieke Landing Zone van ExaGrid en de scale-out GRID-architectuur zorgen voor snellere back-ups, hetgeen leidt tot een korter backupvenster, herstel- en VM-bootsnelheden die tien keer groter zijn dan oplossingen van de concurrent en een back-up-venster van vaste lengte bij datagroei. De algehele kosten - zowel initiële als lopende kosten - zijn lager dan bij de grote merken.

Over Zerto

Zerto zet zich in voor de continue werking van bedrijfs- en cloud-IT, 24 uur per dag en 7 dagen per week, door te zorgen voor innovatieve, eenvoudige, betrouwbare en schaalbare software-oplossingen voor bedrijfscontinuïteit. Door middel van het Zerto Cloud Continuity Platform kunnen organisaties gevirtualiseerde werkbelastingen naadloos verplaatsen en beschermen, tussen publieke, private en hybride clouds. Het vlaggenschip van het bedrijf, Zerto Virtual Replication, is de norm geworden voor bescherming, herstel en migratie van applicaties in cloud en gevirtualiseerde datacentra, en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder Best of Show bij VMworld 2011, Best of VMworld Europe 2014, en de Product of the Year Awards in 2011, 2012 en 2013 voor haar innovatieve hypervisor-gebaseerde replicatie-aanpak. Ga voor meer informatie naar www.zerto.com [http://www.zerto.com/].

Over ExaGrid

Organisaties komen bij ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan backup-opslag worden verholpen. De unieke landing zone en scale-out architectuur van ExaGrid zorgt voor de snelst mogelijke back-up - hetgeen resulteert in het kortst mogelijke vaste backupvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het backupvenster permanent wordt gerepareerd, en dit alles met lagere initiële en lopende kosten. Kom te weten hoe u zonder stress back-ups verzorgt op www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of maak contact via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hier hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-upoperaties permanent hebben hersteld.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon PR: Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]774-760-0248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234