OnderhoudNL Glas enthousiast van start

Roman Abrahams als adviseur toegevoegd aan sectorvereniging.
De sectorvereniging OnderhoudNL Glas is na het vertrek van voorzitter Willy Swinkels onder leiding van zijn opvolger Francesco van Ooyen (Glashandel van Ooyen te Landgraaf) hard aan de slag gegaan om een nieuwe enthousiaste groep bij elkaar te brengen.

De groep bestaat nu uit van Francesco van Ooyen, Sylvia Pauw (Glasbedrijf de Jonge & Zn te Zwolle) en Rob Buijs (Buijs Glas te Utrecht). Met een vierde ondernemer zijn de gesprekken bijna rond. De groep wordt versterkt door glasdeskundige Roman Abrahams die Martin Krul gaat opvolgen vanwege pensionering van laatstgenoemde.

Roman Abrahams, die zijn sporen in de glaswereld ruim heeft verdiend en die op dit moment werkzaam is als adviseur bij Peutz Geveltechniek, zal zijn deskundigheid in gaan zetten op het gebied van de normeringen, opleidingen en technische ondersteuning bij de leden van OnderhoudNL Glas. Zijn structurele inzet wordt gezien als een voorbeeld in de nieuwe weg die door OnderhoudNL Glas is ingeslagen.

Het nieuwe bestuur heeft een uitgebreid en volledig op de praktijk gericht actieplan opgesteld,. Dat actieplan spitst zich toe op de volgende onderwerpen: verbetering imago, opleiding en scholing, technische normen, aansluiting bij OnderhoudNL Garantie, voorlichting ketenpartners, flexibilisering van de cao, versterken ICT-graad en een nieuwe sectie Glas-in-lood als onderdeel van OnderhoudNL Glas. Het nieuwe bestuur heeft er alle vertrouwen in dat zij met dit actieplan, de inzet van Roman Abrahams en Martin Krul en de lobby-activiteiten van de brancheorganisatie OnderhoudNL een uitstekend ondersteuningspakket kan aanbieden aan alle glaszetbedrijven.

Geplaatst in:

OnderhoudNL

plaats:
Waddinxveen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234