Wecycle geeft nieuwe track Ronnie Flex weg

Campagne om jongeren aan te zetten tot inleveren e-waste

Wecycle start vandaag een campagne die speciaal gericht is op jongeren. Wie een klein elektrisch apparaat of een spaarlamp deponeert in een Wecycle-inleverbak in een winkel, krijgt gratis een code om de nieuwste track van Ronnie Flex te downloaden. Wecycle wil met deze campagne jongeren stimuleren om oude kleine elektrische apparaten in te leveren en tevens de bekendheid met de inleverbakken vergroten. Wecycle organiseert in Nederland de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Wecycle-inleverbakken staan in meer dan 3.100 elektronicawinkels, supermarkten, bouwmarkten, tuincentra en woonwinkels. Jongeren die ter plekke met hun smartphone inchecken op de actiesite, ontvangen gratis een voucher(*) met een downloadcode om vanaf 14 december als eerste de nieuwste track van Ronnie Flex 'Wij Zijn Altijd' te downloaden. Het nummer is vanaf week 53 pas beschikbaar voor het grote publiek. Meer informatie: www.wecycle.nl/secretsong. (*)op=op

Jan Vlak, directeur Wecycle, over de actie: "Jongeren zijn een belangrijke doelgroep voor ons. Ze zijn zich vaak wel bewust van het waarom van recyclen maar laten het afdanken veelal over aan hun ouders. Met deze actie willen we de jongeren de vele locaties van onze inleverbakken bekender maken. Het is geweldig dat Ronnie Flex samen met ons wil optrekken om dit voor elkaar te krijgen."

Over Ronnie Flex
Ronell Langston Plasschaert ('Ronnie Flex') is al van jongs af aan bezig met muziek. Eind 2014 brengt hij zijn debuutalbum 'De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd' uit. Hierop staan diverse hits. Dit jaar staat Ronnie Flex al veel weken in de top 40, soms met meerdere tracks. Deze zomer was hij onder meer te zien op Lowlands en Pukkelpop. Samen met Mr. Polska scoorde Ronnie Flex de afgelopen weken de hit 'Niemand'.

Over Wecycle
Wecycle is de stichting die sinds 1999 de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste) organiseert. Wecycle garandeert optimale recycling van alle e-waste. De stichting onderhoudt een landelijk dekkend inzamelnetwerk door samen te werken met gemeenten, winkels, kringloopbedrijven, installateurs en kinderboerderijen. Wecycle werkt in opdracht van 1.500 producenten en importeurs. Meer informatie: www.wecycle.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ted van Hintum, telefoon (079) 7600 641 of 06 54 25 39 83 of via e-mail: ted.vanhintum@wecycle.nl.

Wecycle

plaats:
Zoetermeer
website:
http://www.wecycle.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234