Neem een digitaal kijkje in de stal en bestel online eerlijk vlees

Eerlijk en duurzaam vlees direct van de boer. Op MeatYourOwn.nl vertellen kleinschalige boeren vol passie over hun bedrijf, kunnen consumenten een kijkje nemen in de stallen en direct online hun vlees bestellen. Dankzij de samenwerking met logistiek dienstverlener Vers & Fijn is eerlijk vlees direct van de boer nu voor een grote groep consumenten bereikbaar.

Meat Your Own garandeert een duurzame keuze voor consumenten en een eerlijke prijs voor boeren. Het draait om uitsluitend ambachtelijke producten die dichtbij, diervriendelijk en milieubewust worden geproduceerd.

Bewuste consumenten nemen vanuit hun luie stoel een kijkje in de stallen en weilanden onze boeren. Zij vertellen graag over hun bedrijf en de klant kan meteen online zijn vlees bestellen. Kies een bedrijf in de buurt, selecteert het gewenste product en maak direct kennis met de boer en zijn dieren.

Meat Your Own is een initiatief van het netwerk Innovatie Agro & Natuur van het ministerie van Economische Zaken. Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige, landelijke distributie van food, met een sterke focus op duurzaamheid.

Jan de Wilt, coördinator van Meat Your Own: "Wij geven consumenten de mogelijkheid een duurzame keuze te maken en ondersteunen onze boeren bij het krijgen van een eerlijke prijs voor hun producten. De samenwerking met Vers & Fijn maakt dit nu mogelijk op een manier die het beste bij ons past."
Leo Nolen, directeur van Vers & Fijn: "De consument stelt steeds hogere eisen aan zijn voedsel, van transparantie in de keten tot ambachtelijke en gezondere producten." Compagnon-directeur Muhanad Alsalhi vult aan: "Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT-platform is noodzakelijk om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te bedienen."

www.meatyourown.nl
www.versenfijn.nl

Vers & Fijn BV

plaats:
Nieuwegein
website:
http://www.meatyourown.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234