Igor Tak wordt NVFS Sportfysiotherapeut(r) van het Jaar 2015

Vanmiddag is de prijs voor de NVFS Sportfysiotherapeut(r) van het jaar 2015 uitgereikt aan sportfysiotherapeut Igor Tak uit Culemborg. De NVFS Sportfysiotherapeut(r) van het Jaar is een tweejaarlijkse prijs voor officieel geregistreerde leden van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg, NVFS. Het doel van deze prijs is het profileren van de sportfysiotherapeut als specialist op het gebied van de sportgezondheidszorg zowel landelijk als regionaal. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op het 11e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres van de Vereniging voor Sportgeneeskunde en de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg in Eindhoven. De kandidaten voor deze prijs worden voorgedragen door de NVFS leden en uiteindelijk gekozen door een professionele vakjury.

De professionele vakjury bestond uit erelid Dick Zaanen, NVFS Sportfysiotherapeut(r) van het Jaar 2013 Dennis van Poppel en sportarts Kasper Janssen. "Igor Tak is een boegbeeld voor de sportfysiotherapie in ons land. Naast zijn werk als sportfysiotherapeut in Utrecht Oost, is hij zeer actief met wetenschappelijk onderzoek in de sportzorg en draagt hij zijn steentje bij aan het onderwijs. "Kortom, een man van de praktijk, die zijn vak positief uitdraagt op meerdere fronten!"; aldus de vakjury die Igor tot winnaar uitriep. Hoofdsponsor Disporta reikte de cheque uit. Naast Igor Tak waren dit jaar Edwin Visser en Robert Jongh de genomineerden.

Bart Smit, voorzitter van de NVFS: " Het werk van Igor Tak laat zien dat de NVFS sportfysiotherapeut een belangrijke schakel in de moderne sportzorgketen is, samen met de sportarts en de sportmasseur. De sportfysiotherapeut is werkzaam als fysiotherapeut-specialist op het gebied van de sportgezondheidszorg".

De NVFS, Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg, is de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten in de sportgezondheidszorg. De NVFS maakt deel uit van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Geplaatst in:

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Bas Verkes, bereikbaar per e-mail op verkes@kngf.nl of op telefoonnummer 06 250 60 242. Foto's (rechtenvrij) zijn beschikbaar.

NVFS

plaats:
Amersfoort

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234