Nederlandse firma E-njoint gaat Jimi Hendrix Vaporizer produceren

AMSTERDAM, November 27, 2015 /PRNewswire/ --

De Nederlandse firma E-njoint heeft een contract getekend met het Amerikaanse bedrijf Purple Haze Properties om Jimi's Vaporizer te produceren, gesteund door Jimi's broer Leon Hendrix.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151126/291296)

Purple Haze Properties, gevestigd in Hollywood word gerund door Andrew Pitsicalis en Jimi's broer Leon Hendrix.
Purple Haze Properties is de licentiegever van Jimi Hendrix producten in de Cannabis scene.
Purple Haze introduceerde eerder dit jaar Jimi's Cannabis Collection ter ere van Jimi Hendrix.
Jimi's 3-in-1 vaporizer is een echt kunstwerk dat perfect aansluit bij de overige collectie.

Leon Hendrix zegt: "Mijn broer zou enorm trots zijn op dit kunstwerk en ik had de vaporizer graag samen met hem willen vapen, want we weten allemaal hoeveel Jimi van cannabis hield."

Jimi's 3-in-1 vaporizer kan gebruikt worden om wiet, wax en olie te verdampen en is verpakt in een unieke doos, compleet met alle denkbare accessoires zoals een schoonmaak set, autolader en zelfs een power bank. E-njoint en Purple Haze vinden dat Jimi's verjaardag een mooie dag is om de samenwerking aan te kondigen. 

E-njoint, gevestigd in Nederland staat bekend als de producent van 's werelds eerste elektronische joint. E-njoint heeft de afgelopen 2 jaar in Europa een enorme populariteit opgebouwd en heeft het doel om zichzelf in de Verenigde Staten nog beter op de kaart te zetten. E-njoint heeft onlangs 3 nieuwe producten ontwikkeld speciaal voor de Amerikaanse markt. "We krijgen veel aanvragen vanuit Amerika voor olie pennen en vaporizers en we zijn blij dat we eindelijk kunnen voldoen aan de enorme vraag" Aldus Mark Rooijakkers, International Sales Manager bij E-njoint.
E-njoint heeft recentelijk een magazijn geopend in Los Angeles en de Amerikaanse website gelanceerd: http://www.e-njoint.us . Het contract om Jimi's vaporizer te produceren zal E-njoint naar het volgende niveau tillen en het is een kwestie van tijd voordat Jimi's vaporizer beschikbaar zal zijn in winkels over heel Amerika.

Jimi's 3-in-1 vaporizer zal wereldwijd verkrijgbaar zijn medio Januari 2016. 

Voor de fans van Jimi die de vaporizer vooruitbestellen is er een speciale korting en die loopt vanaf Jimi's verjaardag tot het eind van 2015.

Jimi Hendrix is een van de laatste grote iconen die zich voegt aan een lijst van beroemdheden die cannabis en de opkomende cannabis industrie steunen. Jimi's Cannabis Collectie sluit hier perfect bij aan.
E-njoint vaporizer Jimi Hendrix Edition


E-njoint BV

Voor meer informatie 
International Sales Manager, Mark Rooijakkers of 
E-njoint BV, mr@e-njoint.com 
+31(0)85-7821130 
http://www.e-njoint.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234