Magische hitserie op 1 december vervolgd bij Film1

ONCE UPON A TIME 5
Een epische strijd om de toekomst van Storybrooke

AMSTERDAM, 27 november 2015 - Op dinsdag 1 september gaat in Nederland exclusief bij Film1 het vijfde seizoen van de magische sprookjesserie Once Upon A Time in première, Ook de eerste vier seizoenen van deze ongekend populaire serie gingen bij Film1 in première .

Premiere bij Film1: dinsdag 1 december
Na het grote succes van de eerste vier seizoenen zien we Jennifer Morrison opnieuw in de strijd om een veilige toekomst voor Storybrooke. Haar personage Emma Swan heeft inmiddels de krachten van een sterke boosaardige entiteit overgenomen. In het vijfde seizoen gaan we meer zien van deze 'Dark Swan'.

Toen we onze helden voor het laatst zagen, offerde Emma zich op om Regina en de anderen te redden van de meedogenloze Darkness. Emma is nu spoorloos en wanhopig keren haar vrienden en familie zich tot Zelena voor hulp in de zoektocht. Maar de Wicked Witch heeft andere plannen. Het antwoord én de redding van het Enchanted Forest en Storybrooke lijken te liggen in Camelot. Onderweg daar naartoe ontmoeten de helden nieuwe personages zoals Merida, Koning Arthur, Guinevere en Merlin.

DARK SWAN RISES: A ONCE UPON A TIME FAN CELEBRATION
Dinsdag 1 december om 21:30 op Film1 Premiere
Op 1 december starten we de vijfde reeks van het magische Once Upon a Time met een catch up voor de trouwe volgers van de serie. In deze speciale aflevering worden de eerste vier seizoenen samengevat, castleden beantwoorden vragen van hun fans en bespreken hun eigen favoriete mo-menten. De special bevat ook unieke interviews met de bedenkers Edward Kitsis en Adam Horowitz. Beide bekend als de producers en schrijvers van de series Lost en TRON: The Legacy.


SPRAAKMAKENDE SERIES BIJ FILM1 OOK ON DEMAND TE ZIEN
Liefhebbers van topseries komen bij Film1 volop aan hun trekken. Zo zijn recentelijk successeries als The Bridge III, The Legacy 2, Engrenages 5 en Manhattan 2, in navolging van de eerdere seizoenen, in première gegaan. Ook de series van Film1 zijn te binchviewen via de settopbox op televisie, via internet op pc of laptop en met de Film1 app op tablet en mobiele telefoon.

Film1. De beste films. Als eerste op je scherm.

Over Film1: Met Film1 zie je de beste films als eerste op je scherm. Film1 heeft het grootste en meest recente aanbod aan films van Nederland. Die films zijn met een Film1 abonnement on demand beschikbaar voor alle schermen; televisie, laptop, tablet en mobiel. Voor lineaire kijkers biedt Film1 vijf gethematiseerde kanalen: Film1 Première, Film1 Action, Film1 Comedy & Kids, Film1 Spotlight en Film1 Sundance. Naast kwaliteitsfilms- van kassuccessen tot onafhankelijke films, biedt Film1 recente series, documentaires en concertregistraties.www.film1.nl

Film1

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234