Bekende artiesten zingen: 'Fragile - World Peace' voor wereldvrede

In het licht van de recente dramatische gebeurtenissen in Europa en in de wereld, hebben singer songwriter, Beau M. William Gemin en diverse artiesten, bekend van verscheidene televisie shows, een muzikaal support opgenomen ter bevordering van de wereldvrede. Zij staan onder de muzikale begeleiding van Roscoe Jozefzoon, singer songwriter en vocal coach, oudere broer van Pearl Jozefzoon (runner up in de allereerste The Voice of Holland). Het resultaat is het nummer 'Fragile - World Peace', omlijst met een bijzondere videoclip: - URL link -België:
De boodschap en het thema van de preview van de videoclip worden inmiddels al geliked en gedeeld door talrijke mensen. Zo ook door de Belgische Kelly Pfaff:
- URL link -


Let op! Er is geen winstoogmerk of geldinzamelingsactie aan deze actie verbonden. Deze video is enkel bedoeld om meer verbondenheid te creëren en gezamenlijk te appelleren aan het belang van wereldvrede.

De video wordt aanstaande donderdag 26 November 2015 online gereleased via Youtube en social media, tijdens de start van een landelijke actie. Deze campagne duurt tot 24 december 2015, 24:00 uur.

Doelstelling:
We staan schouder aan schouder en door middel van muziek, het delen en 'liken' van deze videoclip streven wij ernaar om nog meer saamhorigheid, troost en geborgenheid te bieden. Samen staan we sterk!

QSC HC & I AM Channel 2020

plaats:
Hellevoetsluis

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234