Drie nieuwe bestuursleden voor afdeling Fietsen

Tijdens de vanmiddag gehouden ledenvergadering heeft de afdeling Fietsen van RAI Vereniging drie nieuwe bestuursleden benoemd.

Jaap Merkus wordt als voorzitter van de afdeling Fietsen, opgevolgd door Wouter Jager, managing director commercie en R&D van Accell Nederland BV. Door het vertrek van Jaap Merkus bij Koninklijke Gazelle NV was het voorzitterschap vacant; hij vervulde deze functie de afgelopen twee jaar.

Bij Gazelle neemt Huub Lamers de taak van Jaap Merkus over en verkrijgt daarmee ook een positie in het bestuur van de afdeling Fietsen; hij treedt als algemeen lid tot het bestuur toe.

Jack Duis treedt terug als bestuurslid namens de vertegenwoordigers vanuit fietsonderdelen en fietsaccessoires. Hij heeft sinds 1997 een actieve rol in het bestuur vervuld, waarvoor RAI Vereniging hem zeer erkentelijk is. Jack Duis zal als voorzitter van de Fietsverkiezingen overigens nog wel nauw betrokken blijven bij de activiteiten van de afdeling Fietsen. Zijn bestuursvacature is per vandaag ingevuld door Robert van Houten, algemeen directeur van AGU BV.

Einde bericht

Een foto van Wouter Jager is te downloaden op onze site https://raivereniging.nl/pers.

RAI Vereniging, Rijwiel & Automobiel Industrie, behartigt de belangen van ruim 500 fabrikanten en importeurs van personenauto's en vrachtauto's, aanhangwagens en opleggers, carrosserieën en speciale voertuigen, motorfietsen en scooters, brom- en snorfietsen en fietsen. Ook de leveranciers van onderdelen voor deze voertuigen en van garage-uitrusting zijn bij de vereniging aangesloten.

Voor meer informatie:
RAI Vereniging, Harald Bresser: 020-504 4925 of 06 - 51 59 50 93

Amsterdam, 25 november 2015

RAI Vereniging

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.raivereniging.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234