Driessen HRM wint gouden FD Gazellen

Gisteren vond in Breda de uitreiking van FD Gazellen Zuid-Nederland plaats. Driessen HRM was winnaar in de categorie grootbedrijf. Als flexibele dienstverlener voor de publieke sector zag Driessen HRM de omzet tussen 2012 en 2014 bijna verdubbelen. Driessen HRM ontving de afgelopen vijf jaar al de FD Gazellen award, maar nooit eerder de gouden FD Gazellen. Driessen HRM is de afgelopen jaren relatief het meest gegroeid met uitzenddienstverlening.

Bekroning van bedrijfsfilosofie
81 Brabantse ondernemingen deden mee aan de wedstrijd die jaarlijks door het Financieele Dagblad wordt gehouden onder bedrijven met een minimale omzetgroei van 20 procent over drie jaar. Om de FD Gazellen award te winnen kijkt de jury naar financiële gezondheid en continuïteit. In categorie 'Grote Ondernemingen' in Noord-Brabant is Driessen HRM als winnaar uit de bus gekomen. Daar komt bij dat de groei van Driessen HRM volledig autonoom is, dus zonder grote overnames.

"Als familiebedrijf zijn we bij Driessen HRM bezig met lange termijn doelstellingen. Deze gaan verder dan alleen omzet. De omzetgroei is een resultante van de hoge tevredenheid onder onze klanten en medewerkers. We zijn enorm blij en trots met de gouden FD Gazellen. Het is een kroon op ons werk." aldus directeur Jeroen Driessen in een reactie. "Onze focus op goed werkgeverschap in combinatie met innovatie en kennis van de publieke sector heeft zich de afgelopen jaren uitbetaald. Dit is een bevestiging van onze bedrijfsfilosofie."

Omzetgroei op uitzenddienstverlening
De afgelopen jaren is Driessen HRM relatief het meest gegroeid met uitzenddienstverlening. Jeroen Driessen: "De sectoren overheid, onderwijs, zorg en welzijn en cultuur hebben in toenemende mate behoefte aan flexibiliteit. Als er vandaag een baliemedewerker uitvalt, moet er morgen vervanging zijn. Ook zien we een toename van specialistische medewerkers. Wij zijn als organisatie in staat om snel de juiste medewerkers te leveren. Onze brede HRM-dienstverlening is een extra voordeel voor onze klanten. Bij ons kunnen ze niet alleen terecht voor uitzenden, maar ook voor personeels- en salarisadministratie." Verder denkt Jeroen Driessen dat specialisatie in de publieke sector een belangrijk voordeel is: "Omdat wij gespecialiseerd zijn in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur kiezen klanten voor ons." aldus Jeroen Driessen in een reactie in het Financieele Dagblad.

voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fenny Meulendijks, manager marketing & communicatie Driessen HRM: T: 0492 - 50 66 66. E: communicatie@driessen.nl

Driessen HRM

plaats:
Helmond
website:
http://www.driessen.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234