Mobvista maakt notering bekend op National Equities Exchange and Quotations en wordt het eerste aandeel in internationale mobiele, digitale marketing

PEKING, 25 november 2015 /PRNewswire/ -- Op 25 november 2015 heeft Mobvista Co. Ltd. ("Mobvista"), bekend gemaakt dat het bedrijf zal worden genoteerd op National Equities Exchange and Quotations (NEEQ) met de code "834299".

De NEEQ is een nationale effectenhandelsinstantie in China die voornamelijk services levert voor de ontwikkeling van innovatieve, ondernemende of groeigerichte micro-, kleine en middelgrote bedrijven.

Sinds maart 2013 heeft Mobvista een wereldwijd mobiel, digitaal marketingplatform dat meer dan 240 landen dekt met meer dan 10 miljard weergaven per dag en een publicatieplatform voor mobiele games. Het bedrijf is tevens eigenaar van een gebruikersdatabase die meer dan 2 miljard apparaten en meer dan 2000 gebruikersgerichte labels dekt. De grote klanten van Mobvista zijn onder meer een aantal van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld zoals Baidu, Alibaba, 360, Uber, King en Flipkart.

In 2015 heeft Mobvista strategische samenwerkingsverbanden tot stand gebracht met Google AdWords, Twitter en Facebook, de top drie mobiele platformen van de wereld. In de Android Performance Index for e-Commerce, Travel and Utility Apps uitgegeven door AppsFlyer, een mobiel reclametrackingplatform, staat Mobvista op de tweede plaats, direct na Facebook. In de Android Gaming Performance Index, stond Mobvista derde na Facebook en Chartboost, maar het bedrijf staat boven aan de lijst in Azië voor beide bovengenoemde classificatielijsten.

Mobvista heeft Series-A financiering van USD 12 miljoen opgehaald van rondeleiders NetEase (Hong Kong) Limited en Midas Capital in oktober 2014, en Series-B financiering van RMB 200 miljoen van de Shanghai Media Group, Golden Eagle Broadcasting System, Haitong Securities en China Securities in juli 2015. Na de Series-B financiering lag de geschatte marktkapitalisatie hoger dan RMB 2 miljard.

Met de notering op NEEQ initieert Mobvista een nieuwe financieringsronde om bedrijfsgroei en inkomsten uit verkeer te versnellen wanneer Chinese internetproviders de internationale markt betreden. Op zakelijk niveau zal het bedrijf globalisering verbeteren en dekking in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Azië en Zuidoost-Azië versnellen. Op technisch niveau zal het bedrijf de efficiëntie van mobiel adverteren verder verbeteren met SDK en big data.

Mobvista zal diens verkeersecosysteem blijven verrijken en transparante, nauwkeurige en stabiele services bieden aan adverteerders wereldwijd op het gebied van toepassingen, games, sociale media, e-commerce en brands.

Over Mobvista

Mobvista is in maart 2013 begonnen en heeft zich gespecialiseerd in internationale mobiele, digitale marketing en internationale gamepublicatie. Het bedrijf levert alomvattende oplossingen voor het werven van gebruikers wereldwijd en voor het genereren van inkomsten uit verkeer voor adverteerders en appontwikkelaars.


Mobvista Co., Ltd.


CONTACT: Cassie Cheng, +86 (0)20 370 39 757, cassie@mobvista.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234