Belasting.nl, Woningen.nl en Investeren.be in grote domeinnamenveiling

Op dinsdag 1 december start om 16:00 de grootste domeinnamenveiling ooit gehouden op het gebied van geldzaken en vastgoed. Nooit eerder stonden er zoveel premium geldzaken- en vastgoeddomeinnamen in één veiling. Maar liefst 250 waardevolle domeinnamen worden 7 dagen lang geveild op veilingsite Domeinmatch.nl.

Domeinnamen als Woningen.nl, Belasting.nl, Adres.nl, Oversluiten.nl, Makelaar.be, Creditcard.be, Vastgoedontwikkeling.nl, Pensioen.be, Investeren.be, Strategie.nl, Autolease.be en Investeerders.nl zullen tot en met 8 december worden geveild en worden verkocht aan de hoogste bieder, mits de minimale verkoopprijs is bereikt.

Een van de kostbaarste domeinnamen uit de veilinglijst is Woningen.nl, met een verkoopprijs van 50.000 euro. Deze domeinnaam is zéér interessant voor commerciële vastgoedontwikkelaars, makelaars en woningcorporaties.

Tijdens het samenstellen van de veilinglijst is rekening gehouden met een zo'n breed mogelijke doelgroep. In de veiling staan domeinnamen die te maken hebben met vastgoed, geld lenen, verzekeringen, pensioen, makelaardij, autolease, beleggen, accountancy, hypotheken en investeren.

De afgelopen jaren is er vanuit de financiële- en vastgoedwereld veel interesse getoond voor een aantal van de 250 domeinnamen uit de veilinglijst. Onder deze interesse zaten verschillende grote banken en verzekeraars uit binnen en buitenland. Bedrijven en particulieren hebben nu eenmalig de mogelijkheid om één of meerdere van deze domeinnamen alsnog te bemachtigen.

De veiling duurt 7 dagen en zal sluiten op dinsdag 8 december om 16:00.

De complete veilinglijst is te bekijken via:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=on&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D=10&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&maxprice=&page=1&limit=100&order=lowestPrice+desc&mybids=

Premium Financieel en Vastgoed Domeinnamen Veiling
Begint op dinsdag 1 december om 16:00
Eindigt op dinsdag 8 december om 16:00
Domeinnamen in de veiling: 250
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact

Contactpersoon:
Nick van der Leeuw
06 521 35 701 / 076 737 0151
info@domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
Breda

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234