Wereldwijde streaming service voor paardenliefhebbers vandaag live

Films, series, boeken en magazines over paarden op HorseLifestyle.TV

Amsterdam, 24 november 2015 - HorseLifestyle.TV, de online streaming service met films, series, boeken en magazines over paarden, is nu wereldwijd beschikbaar. Vanaf vandaag hebben leden over de hele wereld onbeperkt toegang tot de online bibliotheek op hun laptop, PC, tablet of smartphone.

"Ons doel is om het beste van de paardenwereld te verzamelen en te delen met ons publiek," zegt Vanessa Somers, Co-Founder en CEO van Horse Lifestyle®. "Door verschillende inzichten, technieken en filosofieën over paarden te delen op HorseLifestyle.TV willen we mensen inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf en hun paard te halen."

Direct vanaf de lancering zijn op HorseLifestyle.TV series beschikbaar van wereldwijd bekende paardentrainers zoals: Clinton Anderson, Alycia Burton, George Morris, Pat Parelli, Monty Roberts en Anna Twinney. Tevens wordt in een reeks afleveringen een 'behind the scenes' gegeven van hoe internationale topsportruiters, zoals Jeroen Dubbeldam, Charlotte Dujardin en Carl Hester, zich voorbereiden op hun wedstrijden.

Films vanaf vandaag beschikbaar zijn onder andere: het waargebeurde verhaal en neo-western 'NokotaHeart', de documentaires: 'Tarpan: Repainting an Ancient Picture' en 'Horse of Kings, Thief of Hearts' en de Arthouse films: 'Marseille' en 'Animaglyphes'.

Naast films en series, zijn er op HorseLifestyle.TV ook boeken zoals: 'Anatomy of the Horse', 'Black Beauty', 'Winter's Tales' en 'Xenophon' en magazines als: 'Equestrian Quartely', 'Everything Horse UK' en 'Horse & Style Magazine' te lezen.

Op HorseLifestyle.TV in de Benelux is alvast een speciaal aanbod voor jeugdige kijkers beschikbaar. Films en series als: 'My Little Pony', de meidenfilm 'Virginia's Run', de familiefilm 'A horse for Summer' en de speelfilms 'Stormwind' en 'Mississippi is van mij' kunnen direct worden gekeken. De films zijn in het Nederlands gesproken of met Nederlandse ondertiteling.

"Met een Horse Lifestyle Membership helpen leden ons om het aanbod continu uit te breiden. Hierdoor kunnen wij wereldwijde expertise over paarden blijven verzamelen die voor iedereen binnen handbereik is om altijd en overal te gebruiken," zegt Somers. Naast premium films en series, exclusief voor leden, biedt Horse Lifestyle tevens een selectie van films, series, boeken en magazines gratis aan voor leden en niet-leden. Een lidmaatschap voor de streaming service van HorseLifestyle.TV bedraagt 12,95 euro per maand.


Over Horse Lifestyle®
Horse Lifestyle® is een mediabedrijf, gericht op het produceren en distribueren van paard gerelateerde content wereldwijd. Het bedrijf heeft Horselifestyle.TV ontwikkeld; een multimedia streaming service gericht op paardenliefhebbers. De digitale bibliotheek biedt films, series, boeken en magazines over paarden en de bijbehorende lifestyle aan. HorseLifestyle.TV is te kijken via een computer, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding. Meer informatie vindt u op HorseLifestyle.TV en de Horse Lifestyle Facebook pagina.

Horse Lifestyle

plaats:
Amsterdam
website:
https://horselifestyle.tv/nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234