Doe Museum omarmt Antiek, Brocante en Curiosa markt

18-11-2015
ABC de ware verzamelaar weet direct waar dit overgaat, namelijk Antiek, Brocante en Curiosa. In het weekend van 28 en 29 november 2015 biedt het Doe Museum onderdak aan deze ABC-markt. De markt is een waar walhalla voor verzamelaars en snuisteraars.
De zomereditie van deze markt op de brink van het Drentse Annen is zeer bekend en geliefd. Voor de wintereditie in het doe Museum Prins Bernhardhoeve verwacht de organisatie ook veel publieke belangstelling.

Er zijn 150 standplaatsen die een zorgvuldig samengestelde selectie bieden, met een bijzonder breed aanbod, van antiek, brocante, curiosa, vintage, retro en een stukje vlo.

Of u nu op zoek bent naar dat ontbrekende deel van een kaststel, uitkijkt naar een missend deel van uw verzameling of speurt u naar een leuk brocante kastje, u kunt in het Doe Museum uw hart ophalen.

Het Doe Museum en Marktbezoeken.nl brengen deze markt in coproductie. De passie voor kunst en cultuur en de stimulans vanuit het Doe Museum daar ook actief mee bezig te zijn sluiten naadloos aan op de creatieve trend die gebruikte goederen in een nieuwe setting of in een nieuwe vormen een tweede leven geeft.

De entree voor de markt geeft toegang tot het hele museum. Te zien zijn de tentoonstelling over de beroemdste graffiti kunstenaar van de wereld Banksy, zandschilderijen van de New Yorker Joe Mangrum, zandsculpturen over het Drentse Geopark, schoolplaten, Gas in glas, olieverven van Corry van Hoorn. Professor Zandstraal zal optreden in zijn theater.

De Antiek, Brocante en Curiosa markt vindt plaats op 28 en 29 november 2015, beide dagen van 10.00 - 17.00 uur. Entree volwassenen Euro 5,--, kinderen Euro 4,--. Er gelden op 28 en 29 november 2015 geen groepskortingen.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie over dit persbericht, foto's of om een afspraak te maken voor interviews of opnamen, kunt u contact opnemen met: Marjon Edzes 06 - 14440330
Mail: marjonedzes@gmail.com
_________________________________________________________________________________
Bezoekersinformatie
Bezoekers kunnen voor vragen per mail terecht via info@doemuseum.nl
Voor speciale groepsarrangementen is het telefoonnummer 050-4096900
De openingstijden zijn: Woensdag tot en met zondag van 11.00 - 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar is Euro 4,00 per persoon, vanaf 12 jaar is het tarief Euro 9,00.
In de herfst-, kerst en voorjaarsvakantie is het museum ook open op maandag en dinsdag.
Bereikbaarheid
Het Doe Museum bevindt zich in Zuidlaren in de provincie Drenthe. Het terrein beschikt over voldoende (gratis!) parkeergelegenheid. Wie een navigatiesysteem hanteert, voert Hanekamp 3 in Zuidlaren in.
Er zijn rolstoelen beschikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.

Geplaatst in:

Informatie bij Marjon Edzes 06 - 14440330

Doe Museum Prins Bernardhoeve

plaats:
Zuidlaren

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234