.NL en .BE domeinnamen blijven veruit het populairst bij bedrijven

Ondanks de enorme toename van nieuwe extensies, zoals .FRL, . Amsterdam, .Vlaanderen en .Brussels, blijven .NL en .BE domeinen veruit het meest gewild bij bedrijven en particulieren in Nederland en België. Tot deze conclusie komt Domeinmatch.nl na het eerste jaar als domeinnamenhandelsplatform.

"De afgelopen maanden hebben wij verschillende grote en kleine veilingen georganiseerd. Daarbij zagen wij dat 95% van de verkochte domeinnamen om .NL en .BE domeinnamen ging. Daarnaast hebben wij gezien dat er veel hoge bedragen worden betaald voor .NL en .BE domeinnamen. De afgelopen maanden gingen o.a. Zwembaden.nl, Saunas.nl, Cams.nl, Medicijnen.be, Geneesmiddelen.be, Portugal.nl en Reisverzekeringen.nl over de toonbank voor bedragen tussen de EUR 5.000,- en EUR 40.000,-. Voor nieuwe extensies en oudere extensies zoals .NET en .EU blijkt nauwelijks interesse voor meer dan EUR 500,-.", aldus Portaalmanager Nick van der Leeuw van Domeinmatch.nl.

Om in te spelen op de vraag van de markt, organiseert Domeinmatch.nl op 18 november een nieuwe veiling volledig gericht op .NL domeinnamen. Deze unieke veiling wordt gehouden met maar liefst 365 generieke .NL domeinnamen, die minimaal 15 jaar oud zijn. Onder deze domeinnamen bevinden zich domeinnamen als Aantrekkelijk.nl, Moe.nl, Bekeuring.nl, Geniaal.nl, Wisselen.nl en Spijt.nl.
Het bijzondere aan deze veiling, is dat alle domeinnamen in deze veiling een verkoopprijscategorie van EUR 500,- tot EUR 999,- hebben , waardoor ook particulieren en bedrijven met een kleiner budget een premium generieke .NL domeinnaam kunnen bemachtigen.

De veiling is terug te vinden onder "365 Generieke .NL Domeinnamen Veiling" op Domeinmatch.nl of via www.365domeinnamen.nl. De veiling eindigt op 25 november om 15:00.

365 Generieke .NL Domeinnamen veiling
Begint op woensdag 18 november om 15:00
Eindigt op woensdag 25 november om 15:00
Domeinnamen in de veiling: 365
Account registreren: http://www.domeinmatch.nl/registreren
Organisator: Domeinmatch.nl
Contactgegevens: http://www.domeinmatch.nl/contact
Korte url veiling: http://www.365domeinnamen.nl

Contactpersoon:
Nick van der Leeuw
06 521 35 701
info@domeinmatch.nl

Domeinmatch.nl

plaats:
BREDA

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234