Bond Douane Personeel Nederland (BDPN) opgericht

Bond Douane Personeel Nederland (BDPN) is de nieuwste vakbond voor
medewerkers werkzaam bij dé Douane. BDPN is honderd procent dochter van vakbond de BVPP. Vanuit Douanepersoneel kwam de vraag om via de BVPP een aparte vakbond op te richten voor de Douane. De BDPN is er vóór personeelsleden die nog geen lid zijn van een bond of voor medewerkers die zich niet meer thuis voelen bij hun huidige bond.

Waarom een nieuwe vakbond voor werknemers bij de douane?
Binnen het aanbod van vakbonden bij de Douane ontbrak nog een vakbond die informeel met haar leden omgaat en gebruik maakt van korte
communicatielijnen. De kersverse voorzitter Carl den Outer van BDPN licht toe: "Wij zijn aan de slag gegaan om een vakbond op te richten speciaal voor werknemers bij de Douane. Het resultaat mag er zijn; wij zijn een onafhankelijke vakbond waar het beleid van onderaf wordt bepaald!"

Ambities & diensten
Jan Minks medeoprichter van de BDPN vertelt: de BDPN wordt een ambitiegerichte "no nonsens"-bond die als doel heeft gesteld om de grootste belangenorganisatie binnen Douane Nederland te worden.

"We gaan ervoor om op korte termijn een volwaardig partner aan de
onderhandelingstafel van de Douane te zijn. Tot het zo ver is volgen wij de ontwikkelingen op de voet en beantwoorden wij vragen van onze leden over de cao. Daarnaast gaat het kader actief langs bij de afdelingen en kantoren om te horen wat er speelt en ter plekke door te verwijzen naar de juiste persoon in het geval van vragen". De BDPN verzorgt verder onder andere deskundige individuele belangenbehartiging, begeleiding van medewerkers bij op handen zijn de veranderingen en collectieve kortingen op producten. Meer informatie over onze diensten treft u op www.bdpn.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze bestuurder Toon van Dun 06-53377463.

BVPP

plaats:
Leidschendam
website:
http://www.bvpp.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234