Christophe Muller bereidt Bocuse gerechten in Restaurant Le Garage

"Wie aan de traditionele Franse keuken denkt, denkt aan Escoffier.
Wie denkt aan de grote ommekeer, jaren '70, de nouvelle cuisine, denkt aan Paul Bocuse.
Al 50 jaar onafgebroken de drager van drie sterren Michelin, een icoon, een culinaire god. Als enige Franse chef geridderd door het staatshoofd, Mevr. Valéry Giscard D'Estaing.
Onaantastbaar en ongrijpbaar, zijn gerechten vertellen zijn leven, zijn filosofie, zijn passie."
- Joop F Braakhekke

Met groot genoegen kondigen wij aan dat de huidige chef van Paul Bocuse, sinds 1995, Christophe Muller, ons de eer aandoet enkele typische Bocuse gerechten te komen bereiden zoals de Lièvre á la Royale. Chef Muller werd Meilleur Ouvrier de France in 2000, en heeft vele prestigieuze prijzen op zijn naam.
Onze chefs Ruben Dekker en Jeroen Donker zijn vereerd dat zij mogen werken met chef Muller. Net als wij staat ook hij voor traditie en kwaliteit.

Men kan zich ook vast verheugen op de komst van chef Emmanuel Renaut van 'Flocons de Sel' uit Mégève. Op dinsdag 12 en woensdag 13 april zal Restaurant Le Garage wederom zijn deuren openen voor een bijzonder diner. Reserveringen kunnen al worden aangenomen.


Maandag 23 november 2015
19.00 uur
Restaurant Le Garage
Ruysdaelstraat 54
1071 XE Amsterdam

Contactpersoon Le Garage: Elkie Broers - 020 679 71 76 - elkie@restaurantlegarage.nl
Productie / Chef's Management: Lise Timmer - 065 232 32 64 - lise@clafoutis.nl

Restaurant Le Garage

plaats:
Amsterdam
website:
http://restaurantlegarage.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234