Meer dan 500 kaarsjes aangestoken op Kaarsje.nl

Utrecht, 16 november 2015 - Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs branden er op de website www.kaarsje.nl momenteel meer dan 500 kaarsjes. Deze kaarsjes zijn inmiddels meer dan 20.000 keer bekeken. Op kaarsje.nl is het mogelijk om gratis, online een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis aan een persoon, gebeurtenis of als warme gelukwens. Daarin voorziet kaarsje.nl in de groeiende behoefte om online je verdriet of emotie te delen.

Oprichter Jorn van Hoorn (33) vertelt: "Na een ingrijpende gebeurtenis overstroomt Facebook met reacties. Met kaarsje.nl hebben we een omgeving gecreëerd die specifiek gericht is op het delen en uitten van emoties en verdriet."

Op de website kan worden gekozen uit meerdere kaarsjes en achtergronden. Men kan tevens eigen foto's uploaden als achtergrond. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke tekst. Iedere kaars is deelbaar via social media en blijft 60 dagen branden. Het aansteken van een kaarsje is geheel gratis. De website zonder reclame en winstoogmerk is te bezoeken op www.kaarsje.nl.
Hier zijn ook alle brandende kaarsjes te bekijken.


Geplaatst in:

Noot voor de redactie
Jorn van Hoorn
Mail: info@kaarsje.nl
T: 035-8881873
M: 06-39428363

Kaarsje.nl

plaats:
Utrecht
website:
http://www.kaarsje.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234