STOOF leerwerk prijs gaat naar Consolid

Uitzend- en detacheringsorganisatie Consolid heeft vanmiddag de STOOF leer-werkprijs gewonnen. De uitreiking was op het STOOF congres. Consolid was in goed gezelschap; Randstad, Start en Manpower waren de overige drie kanshebbers voor de prijs. Voorwaarde van STOOF is dat de deelnemende uitzendbedrijven specifiek één vestiging voordragen.

De Consolid bijdrage is een goede samenwerking geworden tussen de Consolid Vakschool en de voorgedragen vestiging Amsterdam Personenvervoer. Na de inzending van de argumenten waarom Consolid Amsterdam Personenvervoer de leerwerkprijs zou moeten verdienen, is door STOOF besloten Consolid te nomineren. Op het congres van vanmiddag kregen elke genomineerde de kans nogmaals duidelijk te maken waarom de eretitel naar hun bedrijf moest gaan. Dit gebeurde middels een filmpje van een minuut gevolgd door een pitch van zeven minuten. Consolid onderscheidt zich met name door de hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke benadering van alle kandidaten. Voor iedere (potentiële) kandidaat is Consolid bereid risico's te nemen en haar nek uit te steken. Wanneer dit dan het gewenste resultaat geeft stemt dit tot grote tevredenheid.

Consolid is trots op deze eretitel en het is goed dat de inzet en betrokkenheid op het gebied van het opleiden van mensen niet onopgemerkt is gebleven. Het wordt gewaardeerd door organisaties die er toe doen in ons werkveld. Maar het allerbelangrijkste blijven toch de mensen achter de succesverhalen. Consolid is blij met iedereen die de opleidingen tot een succes heeft gemaakt, van kandidaat tot vakspecialist tot docent.

Meer informatie, alleen voor de pers: Dennis Mortier, directeur-eigenaar Consolid, 06- 5148 6303

Consolid

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234