Wessel van Diepen interviewt Nederlands beste dj's in Sound Speakers

Wessel van Diepen interviewt Nederlands grootste dj's in nieuwe talkshow Sound Speakers

Wessel van Diepen is in de talkshow Sound Speakers, na jarenlange afwezigheid, weer op tv te zien. In dit achtdelige programma gaat hij in gesprek met een aantal van de grootste dj's die Nederland heeft voortgebracht: Armin van Buuren, Wildstylez, Chuckie, Oliver Heldens, Nicky Romero, Don Diablo, Quintino en Laidback Luke. In exclusieve interviews vertellen de internationale dj-sterren openhartig over hun verleden, heden en hun toekomst; de hoogte- en dieptepunten in hun carrière, leven en muziek.

Tijdens Amsterdam Dance Event sprak Van Diepen drie kwartier lang met de supersterren over het leven in de elektronische muziek, het rondvliegen voor optredens, het werken met grootheden en het hebben van miljoenen fans wereldwijd. Samen blikken ze terug, bespreken ze het heden en kijken ze naar de toekomst.

Wessel van Diepen
Dance-icoon Wessel van Diepen heeft zijn sporen lang en breed verdiend op de Nederlandse radio en tv. Zo presenteerde hij het popprogramma Countdown en een lange lijst aan radioprogramma's, waaronder Global Dance Chart, Dance Department en de Top 40. Daarnaast bedacht hij dance-act Vengaboys en is hij medeoprichter van Radio 538. Door zijn jarenlange ervaring in dance en media, is Van Diepen de uitgelezen persoon om deze talkshow te hosten. Na vijftien jaar afwezigheid keert hij voor Sound Speakers terug op tv.

"Tijdens Sound Speakers voelden de dj's zich op hun gemak, waardoor ze meer hebben onthuld dan dat ze misschien van tevoren hadden bedacht. Het leek bijna op een gesprek in de kroeg met de aanwezige fans als onze vriendengroep. Ik vond het te gek om te doen en ben trots op de interviews die ik voor Sound Speakers heb afgenomen." - Wessel van Diepen

Aflevering Armin van Buuren gratis te zien
De eerste aflevering van Sound Speakers met Armin van Buuren is vanaf vandaag voor iedereen te bekijken via kpn.com/soundspeakers. Hierin vertelt de wereldberoemde dj onder andere dat hij bij een coach liep om te leren omgaan met zijn succes en momenteel gelukkiger is dan ooit.

Elke week worden er twee nieuwe afleveringen gepresenteerd. Die vervolgafleveringen van Sound Speakers zijn te zien via de Meer TV-app, iTV en iTV online van KPN. Sound Speakers is ook te zien via de app Play van KPN.

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Voor meer details, high-res beeldmateriaal en/of een aanvraag voor een interview met Wessel van Diepen, kunt u contact opnemen met:

Claire van der Hall
Claire@kultandace.com
0614192984
http://www.kpn.com/soundspeakers
http://playvankpn.nl

http://ymlp.com/zzQjFR

Sound Speakers

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.kpn.com/soundspeakers

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234