Gegevens invullen op webshop zonder moeite

Noorderhof, 12 november 2015

Webshops hebben graag veel gegevens van hun klanten terwijl consumenten het liefst zo min mogelijk invullen. Dit is het dilemma waar veel E-Commerce bedrijven mee worden geconfronteerd. Met de Scan2Fill app ontvangen webshops de begeerde gegevens zonder dat de consument er moeite voor hoeft te doen. De app is vanaf vandaag beschikbaar in iOS, Android en Windows.

Uit onderzoek blijkt, dat maar liefst 56% van de online shoppers hun bestelling niet afronden en de winkelwagen verlaat zonder te betalen. Voor een deel omdat ze bijvoorbeeld worden geconfronteerd met extra kosten of omdat ze alleen maar prijsvergelijken. Voor een belangrijk deel (21%) echter ook omdat het afronden van een bestelling veel tijd kost en de consument telkens handmatig zijn gegevens moet invullen.

PayCheckout, een payment service provider (een bedrijf dat online betalingen verzorgt) is met dat dilemma geconfronteerd en bedacht de app Scan2Fill. Als de webshop een QR-code plaats op zijn website (10 minuten programmeerwerk), dan hoeft de consument slechts een app te downloaden en éénmalig zijn gegevens invullen. Elke volgende keer hoeft dezelfde consument slechts de QR-code te scannen, een profiel te kiezen en de gegevens worden foutloos in de webshop ingevuld. De consument kan op deze manier snel betalen en de data driven webshops ontvangen toch de voor hen zo belangrijke gegevens.

De app is bedoeld voor webshops ter vereenvoudiging van het betaalproces, maar kan op elke website waar een gebruiker persoonlijke gegevens dient in te vullen worden gebruikt. "We stellen de app gratis ter beschikking, omdat we ons hieraan zelf altijd geërgerd hebben en deze ergernis niet alleen voor ons, maar voor iedereen graag willen oplossen", aldus PayCheckout CEO Frans Eliëns. "Ook de code om de webshop te programmeren staat op onze website en kan zo gekopieerd worden."

Geplaatst in:

Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht kan contact worden opgenomen met Frans Eliëns (CEO, PayCheckout) +31 (6) 41 10 29 56

PayCheckout

plaats:
Noorderhof
website:
http://www.paycheckout.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234