DAS lanceert nieuwe campagne op tv en online

Op 9 november lanceert DAS haar nieuwe merkcampagne op tv en internet. In deze campagne presenteert de grootste financieel-juridisch dienstverlener van Nederland zich nog nadrukkelijker als een persoonlijke en betrokken partij die klanten verder helpt. Met een nieuwe pay-off: 'met DAS kom je verder'.

Het recht toegankelijk maken
In de commercials worden verschillende alledaagse problemen getoond waar particulieren en ondernemers mee te maken krijgen. Op een betrokken en warme wijze wordt getoond dat bij DAS de klant centraal staat. De persoonlijke en vakkundige inzet waarmee de medewerkers van DAS de klant op hun gemak stellen komt naar voren. De onderliggende drijfveer is en blijft die waar DAS sinds de oprichting in 1963 voor staat: het recht toegankelijk maken voor iedereen.

Ontslag en incasso
De start van de campagne is op 9 november en loopt door tot en met januari 2016. Er zijn vier commercials van 25 seconden en krijgen een follow-up (tag-on) van tien seconden. De eerste twee zijn in november te zien en hebben als thema ontslag en incasso. Tegelijkertijd start DAS de "DAS incassoweken", gericht op ondernemers. Alle ondernemers die tijdens de campagneperiode hun onbetaalde rekening voor incasso indienen maken kans op een ondernemersdiner (voor ondernemer en zijn beste klant). Later in de campagne worden de thema's scheidingshulp en leveranciersconflict ingezet. De commercials zijn te zien op de zenders NPO 1, 2, 3 en SBS6/Net5/Veronica en via Branddeli (o.a. Discovery, Eurosport, TLC, 24Kitchen en National Geographic).

Commercial incasso

Commercial ontslag

Over DAS

DAS maakt juridische en financieel-juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Al ruim vijftig jaar helpt DAS particulieren, bedrijven en (semi-) overheden juridische conflicten te voorkomen, op te lossen of te beheersen. Ook biedt DAS bedrijven en overheden financiële oplossingen op het terrein van creditmanagement, boekhouden en factoring. In Nederland heeft DAS ruim 2.400 medewerkers in dienst, onder wie 600 juridische specialisten en 400 incassospecialisten.

DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2014 in Nederland bijna 102.000 zaken in meer dan veertig verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2014 ongeveer 2.250.000 vorderingen behandeld voor haar mkb- en grootzakelijke relaties. DAS heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brouwershaven, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Druten, Groningen, IJmuiden, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zuidbroek en Zwolle. Kijk ook op www.das.nl

Geplaatst in:

Voor meer informatie
Meer informatie is te vinden op das.nl.
Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie
Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: m.den.boef@das.nl / mobiel: 06 53867888

DAS Rechtsbijstand

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.das.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234