Henk van Dalen treedt tijdelijk terug als commissaris BOM

Tilburg, 8 november 2015 - Henk van Dalen, lid van de Raad van Commissarissen van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), legt zijn functie tijdelijk neer. De reden voor zijn terugtreden is een onderzoek van het Openbaar Ministerie bij VimpelCom. Van Dalen was van juli 2010 tot september 2013 Chief Financial Officer bij dit bedrijf.

Henk van Dalen: "De rol van toezichthouder bij de BOM en een lopend onderzoek van het Openbaar Ministerie zijn in mijn ogen onverenigbaar. Om deze reden heb ik besloten tijdelijk terug te treden als lid van de Raad van Commissarissen bij deze organisatie."

Jan Hommen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "In zijn functie als commissaris van de BOM heeft Henk van Dalen zich bewezen als een deskundig en gewaardeerd lid. Zijn terugtreden is begrijpelijk en gelet op zijn functie professioneel en respectvol. Wij wachten de resultaten van dit onderzoek af."

Geplaatst in:

Over de BOM
De BOM versterkt als ontwikkelingsmaatschappij de Brabantse economie door het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven, overheden en instellingen; het aantrekken van buitenlandse bedrijven, het ontwikkelen van bedrijfslocaties en het risicodragend investeren in startende en groeiende innovatieve ondernemingen.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Bram van den Hoogen M 0646978211 of Monique Beukers M 0624747559.

BOM Holding B.V.

plaats:
Tilburg
website:
http://www.bom.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234