Van Dorp viert 30-jarig jubileum met lezing Jeremy Rifkin

Op woensdag 4 november vierde Van Dorp haar 30-jarig bestaan. Tijdens een indrukwekkende bijeenkomst sprak niemand minder dan wereldeconoom Jeremy Rifkin de gasten toe en deelde zijn visie over de toekomst. Van Dorp kijkt met dankbaarheid terug op de afgelopen 30 jaar en gaat vol vertrouwen de toekomst in.

30 jaar Van Dorp
Het begon allemaal in 1985, toen Henk Willem van Dorp een kleine, lokale installateur genaamd 'Hoek Verwarming' overnam. Inmiddels zijn wij dertig jaar verder en is Van Dorp uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 1200 medewerkers. Als totaalinstallateur richt Van Dorp zich op duurzaamheid. Henk Willem van Dorp: "Wij zijn inmiddels een bedrijf dat weet wat het wil. Wij hebben een duidelijke visie en nemen zelfbewust een eigen plek op de markt in. Terugkijkend ben ik erg verwonderd wat er allemaal op mijn pad kwam. Het bedrijf dat ik in 1985 begon als een tien man tellend installatiebedrijf in Zoetermeer is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke keten van 13 vestigingen. Met dank aan alle medewerkers en relaties."

Lezing Topeconoom Jeremy Rifkin
Van Dorp kijkt terug op een bijzondere jubileumavond. De Amerikaanse topeconoom Jeremy Rifkin hield een lezing over de derde industriële revolutie. Henk Willem van Dorp: "Wat ik zo goed vind aan Rifkin is dat hij alles in oorzakelijk verband ziet. Hij verbindt economie, ecologie en duurzaamheid op een praktische wijze met elkaar. Rifkin helpt ons het grotere doel te begrijpen. Concreet handelen is nu nodig. Ons bedrijf doet dat al. Met oplossingen dragen wij bij aan een schonere en gezondere leefomgeving. Technologische ontwikkelingen gaan ontzettend hard, ook in onze branche. Daarom vind ik dat wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen."

Jeremy Rifkin is adviseur van de Europese Unie, de Chinese regering en van wereldleiders als Merkel, Hollande en Zapatero en heeft meer dan twintig toptitels geschreven, waaronder 'De Derde Industriële Revolutie' en 'Zero Marginal Cost Society.'

Voor nadere informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Anja van Stam, vanstam@vandorp.eu, 079 368 76 69.

Van Dorp installaties

plaats:
Zoetermeer
website:
http://www.vdi.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234