H&M Flagship winkel in Den Haag feestelijk geopend

Vanmorgen om 9.00 uur heeft H&M de deuren van haar nieuwe flagship winkel in Den Haag feestelijke geopend. De winkel in het monumentale 'Bonneterie' pand aan de Gravenstraat onderging de afgelopen maanden een grote renovatie en is omgetoverd in een waar shopping walhalla. Verdeeld over 6 verdiepingen zijn alle H&M-collecties verkrijgbaar, inclusief H&M Home en H&M Beauty. Honderden fans keken reikhalzend uit naar dit moment, want in de nieuwe winkel werd ook de 'Balmain X H&M' collectie gelanceerd.

De eerste 100 wachtenden in de rij kregen een exclusieve goodiebag en de eerste 250 klanten een giftcard met een shoptegoed variërend van 5 tot 250 euro. Vijf H&M fans hadden een Golden Ticket gewonnen en kregen onder begeleiding van fashion influencer Anna Nooshin een exclusieve preview van de winkel en de collecties. Toen het rode lint om 9.00 uur werd doorgeknipt stroomden de enthousiaste klanten naar binnen om te shoppen in een van de mooiste H&M flagship winkels ter wereld.


Susan Krau, country manager van H&M Nederland: "We zijn ontzettend blij dat onze klanten vandaag in zulke grote getalen naar onze prachtige nieuwe winkel zijn gekomen. We hebben de afgelopen weken al veel positieve reacties gehad en het is geweldig om te zien hoe enthousiast iedereen is!"


De winkel is van het allernieuwste en meest luxueuze interieur voorzien en alle historische elementen zijn in oude glorie hersteld. Door de combinatie van mode, accessoires, interieur en beauty biedt de winkel de klant een unieke totaal concept in een prachtig historisch pand.In de nieuwe winkel is het mogelijk om je oude kleding en huishoudtextiel in te leveren. Klanten krijgen in ruil voor een tas met oude kleding een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 11 november dubbele kortingsbonnen.


H&M opende op 31 augustus 1989 haar eerste winkels in Nederland. Op dit moment zijn er 126 H&M-winkels verspreid over 78 plaatsen in Nederland.Video:


Link beeld: https://hm.sharefile.com/share#/view/s7d4032d3a844...

H&M

plaats:
Den Haag
website:
http://www.hm.com/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234