Internationale bedrijven ondersteunen live webcasts op de Despositary Receipts Virtual Investor Conference van Deutsche Bank op 19 november

NEW YORK, HONG KONG en SYDNEY, 5 november 2015 /PRNewswire/ -- Deutsche Bank kondigde vandaag het schema aan voor haar Depositary Receipts Virtual Investor Conference ("dbVIC") op 19 november, met live webcastpresentaties van verschillende internationale bedrijven met American Depositary Receipt (ADR)-programma's in de VS. Dit is de negende Virtual Investor Conference en de grootste tot nu toe, met presentaties van 17 bedrijven.

Vertegenwoordigers van deelnemende landen uit Australië, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Italië, Noorwegen, Zweden, Zuid-Afrika, Filipijnen, Portugal en het VK zullen reageren op directe vragen tijdens officiële presentaties, en zullen ook contact hebben met investeerders via virtuele bedrijfsstands. Het congres is bedoeld voor alle soorten investeerders en analisten die geïnteresseerd zijn in niet-Amerikaanse bedrijven.

Inloggen voor deelnemers is gratis. U kunt live presentaties bijwonen of vragen stellen.

Gebruik de volgende link om te registreren: www.adr.db.com/dbvic [http://www.adr.db.com/dbvic]

Registratie vooraf wordt aanbevolen om tijd te besparen.

Agenda 19 november (Amerikaanse ET):


ET Naam Bedrijf Land Lokale Ticker ADR Ticker

08:30 Harmony Gold Mining Company Limited Zuid-Afrika HAR NYSE: HMY

09:00 China Digital TV Holding Co., Ltd China N/A NYSE: STV

09:30 Metro Pacific Investments
Corporation Filipijnen MPI OTC Pink: MPCIY

10:00 First Pacific Company Ltd Hong Kong 142 OTC Pink: FPAFY

10:30 Sirius Minerals Plc VK SXX OTCQX: SRUXY

11:00 Subsea 7 S.A. Noorwegen SUBC OTC Pink: SUBCY

11:30 Adidas AG Duitsland ADS OTCQX: ADDYY

12:00 ThyssenKrupp AG Duitsland TKA OTC Pink: TKAMY

12:30 Continental AG Duitsland CON OTC Pink: CTTAY

13:00 Brambles Limited Australië BXB OTC Pink: BXBLY

13:30 Nordea Bank AB Zweden NDA OTC Pink: NRBAY

14:00 EDP-Energias De Portugal S.A. Portugal EDP OTC Pink: EDPFY

14:30 SSE plc VK SSE OTC Pink: SSEZY

15:00 Deutsche Telekom AG Duitsland DTE OTCQX: DTEGY

15:30 Luxottica S.p.A. Italië LUX NYSE: LUX

16:00 BASF SE Duitsland BAS OTCQX: BASFY

16:30 Veolia Environnement S.A. Frankrijk VIE OTC Pink: VEOEY

Na het congres zullen presentaties beschikbaar zijn om opnieuw af te spelen.

Het Depositary Receipts-team van Deutsche Bank maakt onderdeel uit van Issuer Services, binnen de zakelijke eenheid Institutional Cash & Securities Services van de bank. Naast het feit dat zij gespecialiseerd zijn in internationale vermogensstructuren zoals Amerikaanse en wereldwijde aandelencertificaten, zorgt Issuer Services voor dienstverlening op het gebied van trustees, agentschappen, escrow en aanverwante zaken voor bedrijven, financiële instellingen, speculatiefondsen en supranationale agentschappen over de hele wereld. De bank biedt een groot aantal verschillende diensten voor diverse producten, van complexe securitisaties en projectfinanciering tot leningen verstrekt door syndicaten, schulduitwisselingen en -herstructureringen.

Deutsche Bank is een toonaangevende, klantgerichte, wereldwijde, universele bank die wereldwijd 28 miljoen klanten bedient. Deutsche Bank zorgt voor commercieel bankieren en investeringsbankieren, retailbankieren, transactiebankieren en activa- en vermogensbeheerproducten en -diensten voor bedrijven, overheden, institutionele investeerders, kleine en middelgrote bedrijven en privépersonen. Deutsche Bank is de belangrijkste bank in Duitsland, met een sterke positie in Europa en een significante aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika en het Aziatisch-Pacifisch Gebied.

Deutsche Bank sponsort de Deutsche Bank Depositary Receipt Investor Conference slechts voor informatiedoeleinden. Deutsche Bank bereidt geen presentaties, verklaringen, documenten of andere informatie of materialen, in schriftelijke, elektronische of verbale vorm, geleverd door enig bedrijf dat deelneemt aan dit congres voor, en herziet of bewerkt deze niet, en geeft geen goedkeuring hiervoor, en wijst enige verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of geschiktheid van dergelijke informatie of materialen af. Deutsche Bank verstrekt geen promotie, goedkeuring of aanbeveling voor welk bedrijf dan ook dat deelneemt aan het congres

De Depositary Receipts zijn geregistreerd volgens de Amerikaanse Securities Act van 1933. Niets in deze communicatie vertegenwoordigt een aanbieding of colportage door Deutsche Bank of enige andere uitgever of entiteit voor de aankoop of verkoop van enige aandelen, noch is dit een colportage door enige persoon in enige jurisdictie. Geen enkel onderdeel van dit bericht mag worden gekopieerd of gereproduceerd op welke wijze dan ook zonder voorafgaande toestemming van de Deutsche Bank. Dienstverlening voor aandelencertificaten waaraan in dit bericht wordt gerefereerd wordt uitgevoerd door Deutsche Bank Trust Company Americas, een indirecte dochteronderneming van Deutsche Bank AG en een lid, FDIC. Auteursrecht© november 2015 Deutsche Bank AG. Alle rechten voorbehouden.


Deutsche Bank


CONTACT: CONTACTPERSOON: Deutsche Bank AG, Pers- & Mediarelaties, HannahFuchs, Telefoon: +1 212 250 4070, E-Mail: hannah.fuchs@db.com, KareneDufour, Telefoon: +852 2203 7846, E-mail: karene.dufour@db.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234