Commissaris Novisource treedt terug

Per 1 januari 2016 treedt de heer Ron Bavelaar terug als lid van de Raad van Commissarissen van het aan Euronext Amsterdam genoteerde Novisource. De heer Bavelaar neemt om persoonlijke redenen afscheid. 'Zo'n eerste jaar na een beursnotering is een belangrijk jaar. Dat vraagt veel van zowel bestuur als de Raad van Commissarissen. Ik ben blij dat ik met mijn kennis en ervaring heb kunnen bijdragen aan de verdere professionalisering van Novisource. In het leven moet je soms keuzes maken over zaken die je nauw aan het hart liggen. De beslissing om terug te treden is daarom geen gemakkelijk geweest en het heeft ook wel even geduurd voordat ik zover was. Het is overigens om puur persoonlijke redenen dat ik deze keuze heb gemaakt.'

De heer Bavelaar is voorzitter van de Raad van Commissarissen van Novisource. CEO Willem van der Vorm naar aanleiding van het aangekondigde afscheid van Ron Bavelaar: 'Wij zijn de heer Bavelaar erkentelijk voor zijn bijdrage aan de verdere professionalisering van onze governance en voor het mede koers bepalen. Na het verkrijgen van een notering aan de beurs moest Novisource een verdere professionaliseringsslag maken en anders omgaan met diverse beleidsonderwerpen. De bestuurlijke ervaring en het pragmatisme van de heer Bavelaar heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Wij zijn blij dat de heer Bavelaar dat voor Novisource heeft willen doen.'.

In de komende tijd zal Novisource een nieuwe voorzitter voor haar Raad van Commissarissen zoeken.

Novisource

plaats:
Nieuwegein

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234