Polar Weekend nieuw festival Extrema

Eindhoven, 4-11-2015

Onder de noemer Polar Weekend gaat Solar Weekend van 12 tot en met 20 maart 2016 op wintersport! Het nieuwe festival dat onderdeel uitmaakt van de jaarlijkse BNN Snowtrip draagt zorg voor twee dagen maximaal vertier in de Franse Alpen. Hoe dan? Denk aan raven in een iglo, een gigantisch sneeuwballengevecht in plaats van het zomerse waterpistolengevecht en natuurlijk de lekkerste dj's en spannendste collectieven.

Het scheelt maar één letter: Solar Weekend Festival wordt Polar Weekend Festival. Maar ook aan het concept verandert niet al te veel. Creatieve hostings, sport en spel en natuurlijk kneiters van feesten. Alleen ditmaal zijn de Franse Alpen het decor. Polar Weekend vult het programma van de achtdaagse BNN Snowtrip gedurende twee dagen in.

Dennis Behlau en Daniëlle Smeets runnen het project vanuit Solar Weekend. Behlau legt uit: "Solar Weekend staat bekend om haar creativiteit en activiteiten. Neem het sport- en spelgedeelte, de leuke interactie met bezoekers en de creatieve concepten. Die kunnen we allemaal meenemen uit de zomer, alleen nu hangen we ze op aan een andere kapstok: de winter." Smeets vult aan: "Na in 2014 ons tienjarig jubileum gevierd te hebben, kwamen de nieuwe ideeën al snel bovendrijven. Naast die piek in augustus willen ook graag iets in de winter ondernemen. Polar Weekend dus."

Het sluit aan bij de merkbelofte van Solar Weekend: Built on Creativity. Solar Weekend wil graag meerdere pieken creëren gedurende het jaar. Dit kunnen feesten en exposities zijn, of grotere projecten zoals Polar Weekend. Partijen die gedurende de zomer meebouwen aan Solar Weekend, zijn ook van de partij tijdens Polar Weekend Festival.

Ook de samenwerking met BNN is niet nieuw, de partij is namelijk mediapartner van Solar Weekend. Sinds 2008 is BNN geregeld aanwezig geweest op Solar Weekend, zo ook tijdens de editie van 2015. Volgens Daniëlle Smeets passen beide partijen goed bij elkaar. "De doelgroep komt overeen en de vrije geest van BNN zie je ook terug bij Solar Weekend. We zijn beide niet bang om nieuwe dingen te proberen en om van de geijkte paden af te wijken."

De BNN Snowtrip vindt plaats van 12 tot en met 20 maart 2016 in het Franse bergdorp Les Deux Alpes, Polar Weekend verzorgt de invulling gedurende twee dagen van deze skireis. Het vervoer is in handen van Husk. Het volledige programma van Polar Weekend wordt spoedig bekendgemaakt. Voor actuele informatie kijkt u op snowtrip.bnn.nl of polarweekend.comTickets zijn hier te koop. Voer de promotiecode 'Polar2016' in en maak samen met je vrienden kans op gratis kaarten voor Solar Weekend 2016.

Geplaatst in:

Extrema Outdoor BV

plaats:
Eindhoven
website:
http://polarweekend.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234