ICI PARIS XL opent winkels op Amsterdam- en Rotterdam Centraal Station

Renswoude, 4 november 2015

Opening winkels
Vandaag woensdag 4 november is de winkel aan de IJpassage op het geheel vernieuwde Amsterdam Centraal Station geopend. En later dit jaar, op 10 december, zal de winkel in de centrale hal van Rotterdam Centraal openen.

'De winkels zullen een warme en moderne inspirerende uitstraling krijgen door een melange van lichtere en donkere hout elementen binnen een industrieel design. Dit is een vernieuwing van het huidige winkel concept waarbij uitgebreide testen en reacties van consumenten een impuls aan deze vernieuwde look hebben gegeven. De klant zal hierdoor een nog optimalere shopping experience opdoen in een "boutique de luxe" omgeving'.

De hedendaagse consument
De Nederlandse consument winkelt steeds functioneler en zoekt gelegenheidsmomenten voor haar aankopen. De samenwerking tussen NS Stations en ICI PARIS XL is voor de parfumerieketen een nieuwe stap en met de opening van deze 2 winkels speelt ICI PARIS XL in op deze trend door reizigers op deze high traffic locaties op het juiste moment te kunnen voorzien van haar service en luxe producten, 365 dagen per jaar.

Andere benadering
Binnen het specifiek geselecteerde assortiment ligt de focus op cadeau artikelen, geur, make-up en huidverzorging. In de winkels zijn er twee type reizigers: de snelle en degene met meer tijd om het juiste product te vinden voor zichzelf of als cadeau. Voor de snelle reiziger zijn er speciale snelkassa's en luxe snelverpakkingen.
Ook is er een apart trainingsprogramma opgesteld voor de medewerkers van deze winkels waarbij de focus ligt op het geven van een efficiënt en gericht advies. De klant met meer tijd kan altijd terecht voor een uitgebreider advies.

ICI PARIS XL
ICI PARIS XL zag in mei van 1968 het levenslicht toen de heer en mevrouw Brenig een parfumeriewinkel openden in Ixelles, een wijk in Brussel. Hun doel was om in deze winkel de wereld van Parijs naar Ixelles te halen. Met die gedachte en locatie werd de naam 'ICI PARIS XL' geboren. Na de opening van vele andere winkels in België heeft de eerste ICI PARIS XL winkel in 1997 haar deuren geopend in Nederland; inmiddels is ICI PARIS XL uitgegroeid tot 170 winkels in Nederland. Naast de grote en bekende beautymerken is ICI PARIS XL voortdurend op zoek naar de meest innovatieve producten en merken op het gebied van huidverzorging, make-up en geuren. Naast de Internationale topmerken wordt ieder jaar het assortiment dan ook uitgebreid met exclusieve producten die alleen bij ICI PARIS XL te verkrijgen zijn.
Met het professionele advies van de getrainde beauty consultants en het brede assortiment van de allerbeste producten, is ICI PARIS XL het ultieme antwoord voor een optimale persoonlijke verzorging.

Geplaatst in:

ICI PARIS XL

plaats:
Renswoude

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234