Nederlands bedrijf trekt met beproefd vertaalconcept de wereld in

Amsterdam, 4 november 2015

Op 4 november is het Nederlandse online-vertaalbureau TranslationAgency.com wereldwijd gelanceerd. Het bureau richt zich op vertalingen tussen het Engels en alle andere talen. Oprichter is de 25-jarige ondernemer Julian Wagenhuis die eerder Translation Kings tot één van de grootste vertaalbureaus van Nederland heeft gemaakt. Het concept wat daarbij tot ontwikkeling is gekomen vormt de basis voor TranslationAgency.com.

Het vertaalconcept van TranslationAgency.com houdt in dat er gewerkt wordt met een snel groeiend internationaal netwerk van zelfstandige vertalers; inmiddels al zo'n 1.500. Hierdoor kan er binnen een kort tijdsbestek in veel talencombinaties worden vertaald. Het contact met de klanten verloopt via digitale kanalen op 24/7-basis, en niet zoals gebruikelijk via beperkt geopende fysieke kantoren. Hierdoor wordt tevens flink bespaard op de huisvesting zodat de tarieven laag kunnen blijven. Dit effect wordt nog verder versterkt door het schrappen van de debiteurenadministratie; de klanten dienen vooraf af te rekenen.

"De keuze om ons niet op bepaalde landen te richten maar op een taal is het gevolg van de aard van het bedrijf", aldus Wagenhuis: "TranslationAgency.com is niet afhankelijk van fysieke aanwezigheid in landen of regio's. De wereld van TranslationAgency.com zijn het internet en talen. Onze klanten kunnen overal ter wereld zitten. Het leek ons een goed idee om één centrale basistaal te kiezen, en van en naar die taal te vertalen. De keuze voor wereldtaal Engels was dus snel gemaakt".

Het uiteindelijke doel van TranslationAgency.com is om vertalingen tussen het Engels en letterlijk álle talen aan te kunnen bieden. Wagenhuis: "Er ontbreken nog wat exotische talen in ons pakket, maar we rusten niet voordat we die ook kunnen leveren".

Geplaatst in:

Contact TranslationAgency
Julian Wagenhuis
Tel: 020 - 3690525
E-mail: info@translationagency.com

TranslationAgency

plaats:
Amsterdam
website:
https://www.translationagency.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234